Van de Beek újra edzésben

Donny van de Beek ismét a csapattal edzett Carringtonban és a fotók alapján a menedzserrel is sikerült beszélnie jövőjével kapcsolatban.


A sors nem volt túl kegyes a holland válogatott játékoshoz, hiszen a torna előestéjén sérülés miatt végül kihagyni kényszerült az Európa-bajnokságot. Ágyékproblémája azt jelentette, hogy a kontinensviadal mellett klubcsapata első két felkészülési találkozóját is ki kellett hagynia a Derby County és a QPR ellen.

 

A mai napon azonban Donny visszatért az edzésre és a felnőtt keret tagjaival készül a szerdai, Brentford elleni mérkőzésre. A középpályás bízik benne, hogy erőnléti állapota megfelelő lesz ahhoz, hogy néhány percet a pályán töltsön az Old Traffordon.

 

 

A 24 éves játékos bízik benne, hogy a 2021/22-es szezon több lehetőséget tartogat számára a Premier League-ben, mint az előző. Első szezonja során összesen 36 alkalommal léphetett pályára és a Crystal Palace ellen be is talált. A holland középpályás a szezon utolsó mérkőzésén a Wolves ellen még egy büntetőt is kiharcolt.

 

Bízunk benne, hogy ahogy a járvány után helyreáll az élet normál rendje, úgy Donny is magára talál és a pályán majd azt a játékost figyelhetjük, aki alapembere volt az Ajax csapatának és a holland válogatottnak is.

 

A középpályást lencsevégre kapták miközben a csapat norvég menedzserével beszélgetnek, feltételezhetően a közelgő szezonnal kapcsolatban és úgy tűnik, hogy ez a beszélgetés remek hangulatban zajlott. Solskjaer pedig kétség kívül kitalálta már, hogy milyen szerepet szán majd a 2020-ban igazolt tehetségnek, akár már a Leeds elleni szezonnyitó mérkőzésen is.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!