Ole véleménye a Brentford elleni döntetlenről

Ole Gunnar Solskjaer elégedett volt csapata gyönyörű góljaival a Brentford ellen végül 2-2-re végződő mérkőzést követően.


Anthony Elnaga és Andreas Pereira egyaránt lenyűgöző találatot szereztek a United számára, Solskjaer pedig elégedett volt a csapata teljesítményével. 

 

Energikus Elanga

 

"Az első gól előtt remek összjátékot láthattunk csodálatos passzokkal. Matic remekelt és Anthony zseniálisan fejezte be a támadást. A srác napról napra jobb. Energikus és lelkes."

 

"Megcsinálja magának a jó világot. Tisztában vagyunk vele, hogy remek játékos és, hogy nagyon jó srác. Rendkívül keményen dolgozik, mindig ragyog a mosolya. Odafigyel arra, hogy megkérdezze, mit kell még tennie és éhes a sikerre. Fejlődni akar, hogy egyre jobb legyen. Képes kiemelkedő teljesítményt nyújtani a bal szélen, a jobb szélen, vagy középen is, tehát bárhol a támadó szekcióban. Igazi kincs a srác."

 

Andreas találata a szezon gólja is lehetne

 

"Ha most osztanák ki a díjat, akkor szerintem az ő gólja nyerne. Ez a gól nem evilági volt. Arra gondoltam amikor láttam, hogy micsoda technikája van a srácnak, micsoda gól volt."

 

 

Nagy lépés előre

 

"Különösen élveztem az első félidőt. Azt hiszem, hogy remek kombinációs játékot láthattunk és kihasználtuk a csapat adottságait. Remekül védekezett a Brentford a tizenhatosán belül, de azt gondolom, hogy a futball egy csodálatos részét láthattuk."

 

"Az ő góljaik is szépek voltak, de ezeken kívül sok egyebet nem tudtak mutatni. Nagyon elégedett voltam az első félidővel. A második kissé rendetlenebb volt, főleg a sok csere miatt, de ez mindig így van a felkészülési meccseken, de úgy érzem, hogy nagy lépést tettek előre a srácok."

 

Visszatér az élet az Old Traffordra

 

"Igen, természetesen nagyszerű, hogy a szurkolók visszatérhetnek és, ha ilyen gólokat láthatnak, akkor azt gondolom, hogy boldogan mennek haza."

 

"Esős időnk volt, de azt gondolom, hogy ez segített nekünk a pályán. Nagyszerű volt a hangulat és ez sokat jelent azoknak, akik eddig keményen dolgoztak."

 

Dalot és van de Beek

 

"Lesznek, akiknek még korai lesz a szombati mérkőzés, de talán Diogo és Donny további játékperceket kaphat a Preston elleni meccsen szombaton. De lesznek akik pénteken, meg szombaton térnek vissza."

 

A tervek szerint halad a felkészülés

 

"Nehéz megválaszolni, hogy pontosan a tervek szerint haladunk-e. A srácok, akik eddig itt voltak nagyon keményen dolgoztak és láthatjuk, hogy ki mennyit fejlődött és vannak, akiknek még dolgoznia kell."

 

"MInden év kemény a bajnokságban és ki kell pihenni a fáradalmakat. A most visszatérő játékosoknak segíteni fogunk, hogy minél előbb felvegyék a ritmust."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!