Sancho a strandon is a szezonra készül

Új szélsőnk, Jadon Sancho kemény edzéssel folytatja felkészülését első szereplésére a Manchester United csapatában.


Sanchonak július közepe óta három hét szünete volt, miután az előző hónap elején segített bejutni az angol válogatottnak a 2020-as Európa-bajnokság döntőjébe, de a "szabadsága" nem telt el anélkül, hogy ne készült volna a következő idényre, így kiváló formában van ahhoz, hogy azonnali hatást gyakoroljon a Premier League-ben.

 

A 21 éves játékos bepillantást engedett edzésébe és egy Instagram posztban megmutatta vasárnap, hogyan edz a strandon.

 

A jelenet elég idillikusnak tűnt, csodálatos környezet, ahol focizni lehet, de Sancho hamar otthagyta a partot, hogy csatlakozhasson a Manchester United edzéseihez a visszatérő csapattársakkal, Harry Maguire-vel és Luke Shaw-val együtt, akik szintén érdekeltek volna az angol válogatott mérkőzésein.

 

A brazil Fred is visszatért a csapathoz, miután ő is képviselte válogatottját a Copa America-n, az egyetlen hiányzó a Vörös Ördögöktől Rashford.

 

A 23 éves játékos sokáig a pálya szélére kerülhet, miután úgy döntött, megműtteti a vállát. Az angol támadó meg is osztott egy üzenetet, műtétjével és döntésével kapcsolatban néhány nappal ezelőtt.

 

 

A United immár első Premier League mérkőzésére készül a Leeds United ellen augusztus 14-én.

 

Sanchonak és angol csapattársainak tehát gyorsan fel kell venniük a tempót, hogy Ole a legjobb opciókat is kipróbálhassa az utolsó felkészülési mérkőzésre az Everton ellen az Old Traffordon vasárnap. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!