Tisztelet a közös erõfeszítésért

Sir Alex Ferguson tisztelettel adózik a klub teljes személyzete elõtt.


A Fõnök lelkendezve beszélt arról, hogy a Barclays Premier League megnyerése nem csak a játékosoknak, hanem a klub egészének köszönhetõ.

"Nos, micsoda szezon" - nyilatkozta Ferguson. "Visszagondolva az elmúlt évekre, nem hiszem, hogy volt ennél drámaibb szezon. A játékosok teljesen zseniálisak voltak."

"Nem tudom, hogyan lehetett túlélni az izgalmakat és az utolsó percekben szerzett gólokat. Ilyen a klub természete - ezt az utat választjuk. Visszatekintek és úgy gondolom, minden utolsó percekben szerzett gólunk a Manchester United szellemiségének élõ példája."

"Szeretném megköszönni a stábnak, igazgatóknak, tulajdonosoknak, a személyzetemnek és az orvosi csapatnak...fantasztikusak, mindenki nagyszerû munkát végzett. Csak a játékosokkal képtelenség ilyen eredményt elérni. A mérkõzésekre való felkészülésünk kiváló volt, köszönhetõen az orvosainknak és edzõinknek."

 


A menedzser nagyon reméli, a holnapi és keddi, Old Traffordon lejátszandó mérkõzésekre is sokan kilátogatnak majd.

"Mindig büszkék voltunk arra, hogy a fiatal játékosainkat fejlesztjük. Ez a Manchester United fontos része. Holnap, a United ifijei lehetõséget kapnak, hogy ismét megnyerjék az FA Youth Cup-ot."

"Remélem, többetek talál idõt arra, hogy eljön és megnézi a srácokat. Az elõzõ héten fantasztikus meccset játszottunk, 7000 szurkolóval jön az ellenfél, fantasztikus hangulat lesz."

"Nagyon várjuk ezt a meccset, mint ahogy a szomorú eseményt is, Gary Neville tiszteletére rendezett mérkõzést. Megértem azokat, akik az ilyen tisztelet métkõzéseket kritizálják a mai futballban, de egy olyan játékosnak, mint Neville, aki életébõl 20 évet adott nekünk, meg kell mutatnunk elismerésünket."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!