Ole örült a skóciai edzőtábornak

Ole Gunnar Solskjaer örült, hogy a Manchester United Skóciában tréningezett, ahol a menedzser és a keret élvezte a csapat összekovácsolódását, a jó időt, a gyönyörű látnivalókat és a ping-pongot.


A Vörös Ördögök eltöltöttek pár napot a St. Andrew's edzőközpontjában az utolsó, Everton elleni felkészülési mérkőzésük előtt, ami szombaton lesz az Old Traffordon. 

 

A COVID-19 miatti intézkedéseknek köszönhetően a felkészülési szezon az Egyesült Királyságon belül zajlott, mely során végül négy mérkőzést játszik a csapat, mindet Angliában és itt élvezhették két edzőtáborban töltött idejüket, az egyiket Surrey a másikat az ország északi részén. 

 

Solskjaer szerint ez a tapasztalat jól fog jönni nekik és, hogy a jó időjárás nem kis mértékben hozzájárult a kellemes tréningezéshez.

 

"Skóciában mindig jó az idő" - viccelődött a főnök, a United Daily-nek adott interjúban. 

 

"Az igazat megvallva, nagyon szerencsések voltunk. Mikor eljössz ide, bármilyen időjárást kifoghatsz, de nekünk fantasztikus négy napunk volt."

 

"Jó volt az összekovácsolódásra. Nagyon fontos a játékosoknak, hogy együtt lehessenek és ez az első alkalom, hogy mindenkit így össze tudtunk hozni, szóval jó napok vannak mögöttünk."

 

Solskjaer szerint a játékosok a híres St. Andrew's golfpálya közelében, a környék neves egyetemén edzettek és elégedettek voltak a létesítmények minőségével.

 

 

"Meg kell dicsérni őket a pálya minőségéért" - mondta Solskjaer "Nagyszerű volt."

 

Nem csak a gyepszőnyeg volt jó, az óceán hullámzásának látványa és a tengeri levegő íze otthonossá tette a helyet a norvég számára. 

 

"A hotelben jól bántak velünk" - mesélte lelkesen. "És gyönyörű itt a tájék. Szeretem nézni az óceánt, olyan mintha otthon lennék. Némi friss levegő igen fontos."

 

A csapat összekovácsolódásáról Dan James is nyilatkozta korábban, hogy a kártyajátékok és kockázás a srácok esti szórakozásának rendszeres részei voltak. Solskjaer ugyanerről tanúskodott. 

 

"Volt néhány verseny is a biliárd és a ping-pong asztal körül, ez a versengés pedig össze hozta őket, és tudtak kicsit arról beszélgetni, milyen volt az Eb, vagy, hogy ki mit csinált a szünetben" - nyilatkozta. 

 

"Fontos ez, mielőtt egy hosszú szezonnak nekivágnánk, mert függünk egymástól. A srácok egymástól függnek a pályán, és tudniuk kell, hogy számíthatnak a másikra."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!