Rooney: Ez fantasztikus érzés

Wayne Rooney elmondta, soha nem fárad bele, hogy a Manchester Uniteddel trófeákat nyerjen és nagyon élvezi újabb bajnoki címét a csapattal.


A csatár negyedik Premier League aranyérmét gyûjtötte be az Old Traffordon és a mai mérkõzés után a "fantasztikus" jelzõt használta az érzéseire.

 

"Ez az, amiért focizol: hogy trófeákat nyerj és medálokat" mondta Rooney az MUTV-nek. "Minden alkalommal, amikor begyûjtesz egy érmet, egy nagy ünnep számodra. Ez fantasztikus a játékosoknak, a szurkolóknak és mindenkinek, aki részt vett a sikerben."

 

Rooney karácsony elõtt csupán egyetlen egy alkalommal talált be az ellenfelek hálójába, amikor formájának visszanyerésére törekedett, miután az angol válogatottal csalódást keltõ produkciót nyújtottak a nyári Világbajnokságon. Azonban a korábbi Everton játékos az Új Év alkalmával teljesen megújult és nagy szerepet játszott abban, hogy a Vörös Ördögöket a rekordot jelentõ, 19. bajnoki címhez segítette.

 

Az õ büntetõjével szerezte meg a United a pontot múlt héten a Blackburn otthonában, amely szükségeltetett a bajnoki cím megnyeréséhez és az õ mesterhármasának nagyban köszönhetõen támadt fel a United a West Ham otthonában, félidelei 2-0-ás hátrányból.

 

 

"A szezon elsõ fele nem volt jó számomra, de tényleg" ismerte el Rooney. "Azonban a szezon vége felé úgy éreztem, hogy ismét közremûködök a csapat sikereiben és segítettem, hogy mérkõzéseket nyerhessünk. Nagyon élveztem és remek érzés részese lenni egy bajnokságot-nyerõ csapatnak."

 

A bajnokság végén a United 9 pontos elõnnyel nyerte a bajnoki címet, azonban Rooney szerint csak távolról nézve volt ez könnyû és elárulta, a csapat számára a döntõ momentum a Chelsea felett aratott gyõzelem volt a hónap korábbi szakaszában.

 

"A Chelsea elleni mérkõzés hatalmas volt. Ha akkor kikaptunk volna, a Chelsea lett volna a listavezetõ. Megmutattuk a csapat igaz szellemét azzal, hogy megnyertük a mérkõzést és ezután a Chelsea tudta, a szezonjuknak vége."

 

"A bajnokság vége felé könnyûvé vált minden, de az egészét tekintve nem volt könnyû szezon."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!