U23: Manchester United - Sheffield Wednesday 4-2

A Manchester United U23-as alakulata egy meggyőző, 4-2-es győzelemmel zárta a felészülést a Sheffield Wednesday csapata ellen a carringtoni edzőközpontban.


A korábbi, Kidderminster Harriers ellen megrendezett találkozón 2-2-es eredményt értek el a fiataljaink. A „Baglyok” utolsó állomásként szerepeltek az U23-as csapatunk felkészülésében, mielőtt vasárnap megkezdik a bajnokságot.

 

A fiatal Vörös Ördögök már a 6. percben hátrányba kerültek Lee Gregory találata révén. A vendégek csatára Ciaran Brennantól kapott kiváló labdát, egy az egyben pedig sikerült megvernie Dermot Mee kapust.

 

Mee több szituációban is remekül helyt állt, ugyanis hamar kétgólosra növelhette volna előnyét a Sheffield, de kiválóan jött ki a kapuból, megtartva ez egygólos különbséget. A United is próbálkozott kapura lövéssel, de Mateo Meija kaput tévesztett, Iqbal lövését pedig blokkolták a védők.

 

Az első félidőben a mieink alakították ki a legtöbb helyzetet, fel is zárkóztak a harmadosztályú csapat mellé és Zidane Iqbal révén egyenlíteni tudtak. Hoogewerf adott a baloldalról tökéletes labdát, Iqbal pedig a tizenhatos vonaláról talált az ellenfél kapujába, így egállal vonulhattak szünetre a csapatok.

 

 

Gregory aztán ismét betalált, ezzel visszaállítva a Sheffield vezetését.  Massimo Luongo ívelte be a labdát, a vendégek csatára pedig újabb gólt tudott szerezni.

 

Ezt követően a félidőben beállt D’Mani Mellor talált közelről a kapuba manchesteri oldalon. A félidőben beállt Hannibal tökéletes labdát adott, majd ezt követően sikerült kiharcolnia egy büntetőt is. A labda mögé a szintén csereként pályára lépő Shola Shoretire állt, aki magabiztosan értékesítette a tizenegyest.

 

A gólszerzők sorát pedig épp Hannibal zárta, beállítva ezzel a 4-2-es végeredményt. A tunéziai válogatott támadó nagyjából 20 méterről vállalkozott, a lövés pedig a felsőben kötött ki.

 

Korede Adedoyin lőtt még egy kapufát a hajrában, de az eredmény változatlan maradt, ezzel pedig a United fiataljai győzelemmel hangolhattak a hétvégén rajtoló bajnokságra.

 

Manchester United U23 – Sheffield Wednesday U23 4-2

 

Manchester United U23: Mee (Mastny 46’); Wellens (Laird 46’), McShane (Hardley 46’), Olowu (Fernandez 79’), Fernandez (Galbraith 46’); Svidersky (Mellor 46’), Savage (Levitt 46’); Mejia (Forson 46’), Iqbal (Hannibal 46’), Hoogewerf (Shoretire 46’); McNeill (Hoogewerf 79’). 

Gólszerzők: Iqbal 42’, Mellor 60’, Shoretire (büntetőből) 63’, Hannibal 79’, illetve Gregory 6’, 53’.

 

ÖSSZEFOGLALÓ


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!