James becenevei

Daniel Jamesnek igen sok beceneve van és az igazat megvallva valójában a Manchester Unitednél neki van a legtöbb.


A walesi válogatott válaszolt a szurkolók által feltett kérdésekre egy kérdezz-felelek interjú során Carringtonban, ahol azt kérdezték tőle, hogy a többiek hogyan szólítják a leggyakrabban.

 

Elkerülhetetlen, hogy elképesztő tempója mellett ráragadjon néhány becenév, de a legjobban édesanyjától kapott nevet preferálja, ám nem sokan hívják őt Danielnek, a menedzser, Ole Gunnar Solskjaer például mindig csak Dannek hívja. 

 

Kiderült az is, mi a véleménye a kérdésről Jamesnek. 

 

A kérdést az egyesült királyságbeli Mark Best tette fel, James pedig ekképpen válaszolt: "Köszönöm a kérdésed, Mark. Rengeteg különböző becenevet kaptam már. Édesanyám mindig Danielnek hív, de az emberek még szoktak DJ-nek, 'Jamonak', 'Speedy Gonzaleznek', vagy 'Flashnek' is szólítani."

 

 

"Igen, sok féleképpen hívnak, de leginkább a Danielt mondanám. [azt preferálom jobban]."

 

Aki hasonló cipőben jár, mint Daniel, ha becenevekről van szó, az barátja, Scott McTominay. 

 

Egy másik kérdezz-felelek interjú során a skót nemzetiségű középpályás így válaszolt: "Nem is tudom, Shaw mindig azt mondja 'Gym-man', mert mindig benn vagyok az edzőteremben. De igazából, mindig akkor sétál arra, mikor én éppen benn vagyok és edzem, szóval ez inkább véletlen egybeesés. Egyébként Deano aggatott rám néhány becenevet, amik szintén nem valami találóak, de ez ugyanígy fordítva is igaz."

 

"Szóval, csak Scotty. Az igazat megvallva, az edzők és a játékosok is csak Scottynak hívnak engem. Eric hív még McTerminátornak, és mindig jót derül rajta."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!