Owen: Ez az egyetlen

Michael Owen a United erejét dicsérte azok után, hogy megnyerte elsõ bajnoki címét a csapattal.


Annak ellenére, hogy a Liverpoolnál rengeteg idõt töltött a 90-es években a csatár, soha nem nyerte meg a sorozatot a Mersey-partiakkal, ahogy a St. James' Parkban eltöltött évei alatt sem sikerült bajnoki címig jutnia, mielõtt Manchesterbe költözött volna.

Owen nem volt a Vörös Ördögök sikerinek középpontjában, de 11 bajnoki mérkõzésen így is szerepet kapott, melyeken két gólt szerzett - a Blackpool ellen is éppen.

"Azt mondják, ha nem tudod legyõzni õket, csatlakozz hozzájuk!" - mondta Michael mosolyogva az MUTV-nek. "Több trófeát is nyertem a Liverpoollal, de a Premier League elsõség bárki számára karrierje csúcsát jelenti. Nagyon büszke vagyok ma."

"Nem játszottam annyit, mint tavaly, de mindannyian kivettük a részünket a bajnoki címbõl, amit nagyon élvezünk. Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy ilyen nagyszerû srácok seregével együtt szerepelhetek és nyílvánvalóan a menedzserünk felülmúlhatatlan."

 


Owen kiemelte azt, hogy Sir Alex Ferguson a szezon során mennyire kihasználta a teljes keretét. Hihetetlen, összesen 21 játékos kapott érmet, tehát ennyien játszottak 10, vagy annál több bajnokin, ám Owen rávilágított arra, ennél több játékos is kivette a részét a sikerekbõl.

"Ez egy nagyszerû csapat a szememben" - folytatta a támadó. "Ha megnézed az egész szezont, valakire mindig mondhattad, hogy nélkülözhetetlen, majd kiesett a formából, addigra éppen valaki visszatért a sérülésbõl vagy formába lendült...a góljaink is rengeteg játékos között oszlottak meg."

"Mindenki szerepet játszott, még azok a srácok is, akik csak pár mérkõzésen szerepeltek, mint Wes Brown, vagy Gary Neville. Nagyszerû tagjai a csapatnak, akikkel nap mint nap együtt élünk, ám az emberek nem is gondolják, mennyire fontosak õk."
 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!