Bruno véleménye Pogba játékáról

Bruno Fernandes, a Manchester United középpályása úgy gondolja, hogy Paul Pogba teljesítménye még a Leeds ellen látottaknál is sokkal jobb lehet a szezon során.


A francia középpályás 4 gólpasszt jegyzett a rangadón, amivel a United végül 5-1-re legyőzte Marcelo Bielsa csapatát és teljesítményével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Vörös Ördögök tökéletesen indítsák a 2021/22-es szezont. Fernandes is sziporkázott, hiszen 1977 óta ő lett az első United játékos Lou Macarit követően, aki a szezon nyitómérkőzésén mesterhármast tudott szerezni.

 

A mérkőzést követően a portugál játékos az MUTV-nek nyilatkozva nem győzte dicsérni a francia középpályás kiváló teljesítményét. 

 

"Paul csodálatos volt. Brilliáns teljesítményt nyújtott. Ezt eddig is tudhatta róla mindenki és remélem, hogy egyre jobb és jobb lesz, mert tudom, hogy még ennél is sokkal többre képes."

 

"Biztosra veszem, hogy akár 5-6 gólpasszt is ki tud osztani egyetlen mérkőzés alatt. Paul egy minőségi játékos, bízunk benne mindannyian, hiszen jól ismerjük a tulajdonságait. Fontos, hogy ilyen teljesítményt tudjunk lerakni az asztalra. Segíteni akarok a csapatnak, hogy minél jobban teljesítsünk és biztosra veszem, hogy Paul ugyan így vélekedik."

 

A Vörös Ördögök az 5-1-es sikerrel figyelemre méltón indították a 2021/22-es idényt, Paul Pogba pedig csatlakozott a mai teljesítményével egy hét játékosból álló elit listához, miután egyetlen Premier League meccsen négy gólpasszt is kiosztott. A PL 1992-es indulása óta ő lett az első Manchester United játékos, aki ezt a teljesítményt elérte és így már most több gólpassza van, mint a tavalyi szezon során összesen.

 

Bruno nem felejtette el megemlíteni az Old Trafford közönségét sem, mivel szerinte a szurkolók jelenléte az egész csapat számára extra lendületet ad, ami az elmúlt 18 hónap során rendkívül hiányzott neki és a játékostársaknak is.

 

"Az, hogy milyen hatással vannak ránk látható volt, amikor megszereztük a második gólunkat, illetve akkor is, amikor kaptuk azt az egyet. Ők adják meg nekünk azt a lökést, amivel megyünk tovább előre és nekünk kötelességünk megpróbálni gólt szerezni miattuk. Úgy éreztem a mai napon már a bemelegítés során is, hogy lángol a lelátó, olyan hangulatot teremtettek."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!