Beckham érzelmekkel teli visszatérésre számít

David Beckham holnap ismét magára húzhatja a Manchester United mezét.


Az egykori szélsõ elismerte, az esély, hogy ismét a híres vörös mezben szerepelhet az Old Traffordon, libabõrössé teszi.

Gary Neville tiszteletére megrendezendõ, Juventus elleni mérkõzésen ismét együtt lehet a '92-es korosztály néhány tagja. Gary Neville mellett testvére Phil, valamint Nicky Butt is csatlakozik a Unitedhez, akiknél Paul Scholes és Ryan Giggs is pályára lép majd. A napokban pedig biztossá vált, hogy az LA Galaxy elengedi David Beckhamet erre a találkozóra, így az angol középpályás is személyesen tiszteleghet legjobb barátja elõtt.

"Felhúzni a United mezét soha nem késõ" - mondta David az MLSsoccer.com-nak.

"Amikor belegondolok, hogy az Old Traffordon kisétálhatok ismét a pályára, libabõrös leszek. Megtenni ezt Garyért és családjáért azt jelenti, rendhívül érzelmes este lesz."

Beckham és Gary mindig közel álltak egymáshoz, a fiataloktól is egyszerre kerültek a csapathoz.

Neville volt David esküvõi tanúja, amikor Becks elvette Victoriát, és mikor kapta a hívást, amiben kérdezték õt, szerepelne-e Gary tisztelemeccsén, habozás nélkül igent mondott.

"Sok éven át játszottunk együtt. Szobatársak voltunk, õ volt a tanúm az esküvõmön és az egyik legjobb barátom. Nagyon várom, hogy ismét láthassam játszani. Érdekes lesz úgy látni, hogy már néhány hónapja nem játszik és nem edz."

 


Kevesen állítanák azt, hogy Nev olyan tehetséggel volt megáldva, mint a szélsõ, de Beckham mindig tisztában volt barátja fenomenális munkaerkölcsével és tudja, ezt tette õt generációja egyik legjobb védõjévé.

"Gary rendkívül elkötelezett" - folytatta David. "Ez az oka annak, hogy mennyi mindent sikerül megvalósítania karrierje során és emiatt szeretik annyira a United szurkolói."

"Egy nagyszerû helyi tehetség, aki a United híres nevelése lett. Sok jó tanácsot kaptam tõle az évek során."

"Õ egy nagy tehetség és kemény munkás. Valóban megérdemli ezt az estét."

 

 

Independent
 


independent

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!