Bruno lehet idén is a legjobb góllövő

Bruno Fernandes pole pozícióból várja az idei házi góllövő verseny végét, miután szombaton a Leeds United elleni 5-1-es győzelem alkalmával mesterhármast szerzett.


A portugál klasszis ismét elképesztő rajtot vett, a szurkolók és kritikusok máris azon elmélkednek, hogy képes lesz-e ismét a klub góllövőlistájának élén végezni a második teljes idényében is.

 

A előzőben, azaz az első teljes szezonjában a United csapatában 28 gólt vállalt magára, hét góllal többet, mint Rashford. Azonban, mivel Edinson Cavani és Mason Greenwood a 2020/21-es szezon vége felé formába lendült, mellettük pedig Anthony Martial és Marcus Rashford is kiveszi a részét a játékból, a 18-as számú játékosnak bőven lesz konkurenciája, ha ismét a csúcsra akar törni.

 

A szezonkezdet előtt a United Review hat lelkes United rajongót kérdezett meg, köztük néhány hírességet is. Ők próbálták megjósolni ki lehet a következő szezon legjobb góllövője. 

 

Denis Irwin,  a klub nagykövetvete

 

"Jadon Sancho gólokat fog szerezni, Bruno is beszáll a versenybe, de szerintem Edinson Cavani lövi a legtöbbet."

 

 

Sam Homewood, az MUTV műsorvezetője

 

"Bruno Fernandes. Sanchóval karöltve több támadást tudnak majd vezetni, ezáltal több tizenegyest ítélnek nekünk, amiket, ha hozzáadunk Bruno játékából szerzett góljaihoz, valószínű ő lesz a végén a befutó."

 

 

Danny Webber, a United egykori támadója

 

"Edinson Cavani tudja mostmár kik vagyunk. A szurkolók visszatértek a stadionba és a srácok ki fognak virágozni a szurkolókkal a hátuk mögött. Előző szezonban megmutatta nekünk mennyire jól játszik. Remélhetőleg Jadon Sancho és a többiek olyan támogatást adnak neki, hogy sok gólt szerez majd."

 

 

Mark Froggatt, a klub újságírója

 

"Edinson Cavani 10 gólt vállalt a United legutóbbi 11 meccsén szerzett 17 gólból az előző szezonban és mostmár otthon érzi magát, visszatértek a szurkolók is, így biztos, hogy ő fog a góllövő lista élen végezni. 

 

 

Pete Boyle, United szurkoló

 

"Ha sérülésmentes idénye lesz, azt hiszem Cavani ragyogni fog az amúgy is zsúfolt pályán a szezon folyamán. Azt várom tőle, hogy rivalda fénybe kerüljön és támogassa a fiatalabb játékosokat. Szinte egy Eric-szerű helyzetet láthatunk, ahogy inspirál másokat."

 

 

Alex Hobson, producer/DJ (és MUFC szurkoló)

 

"Ha jó meccseket fog ki, akkor Cavani. Sancho csatlakozásával, plusz, ha Bruno és Rashford megfelelően kiszolgálják ebben a szezonban ki fog szakadni a gólzsák."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!