20 millió fontos ráncfelvarrás az Old Traffordon

A Manchester United széleskörű, 20 millió fontos értékű felújítást hajtott végre nyáron az Old Traffordon.


A keddi, zártkapus Burnley elleni felkészülési mérkőzésen a vendégek voltak a második csapat a Leeds United után, akik megtapasztalhatták, milyen a felújított vendég öltöző az Old Traffordon.

 

Az előző szezonban a koronavírus szabályzás miatt a vendégcsapatok egy ideiglenes struktúrában kerültek fogadásra. Most a United kibővítette a hazai öltözőt, a vendégcsapatok öltözőjét pedig egy új, nagyobb helyre költöztették a játékoskijáró másik oldalára, annak a nagyszabású felújításnak a keretében, amelyben a játékoskijáróban található mérkőzés utáni interjú készítési helyeket is felújították.

 

A nyáron és a szezon során végbe menő 20 millió fontos programban újrafestették és megtisztították a lelátókat, illetve a konzolos gerendákat, megújították a gyepszőnyeget, új reflektorokat állítottak hadrendbe a stadionon belül és a J lelátón kialakították az állva szurkolásra alkalmas helyeket.

 

Hamarosan megnyílnak az új, mozgássérültek számára kialakított helyek is, emellett a csapat edzőkomplexumának helyt adó Carringtonban megújítják a gyepszőnyegeket, illetve a létesítményeket is. 

 

 

Mindegyik felsorolt munka független viszont azoktól a hosszabb távon megvalósítandó fejlesztésektől, amelyeket a klub társelnöke, Joel Glazer a júniusi szurkolói fórumon jelentett be.

 

"Az Old Trafford képezi a Manchester United szívét és bár az elmúlt 10 évben több mint 100 millió fontot költöttünk infrastrukturális projektekre, most sokkal szignifikánsabb beruházások és fejlesztések megvalósításának tervezését kezdjük el a stadion kapcsán" - mondta.

 

"Szeretném hangsúlyozni, hogy ezen projektek esetében időbe telik a tervezés és az elindítás. De, amint az lehetséges, folyamatosan egyeztetni fogunk a szurkolókkal, hogy olyan eredmény szülessen, amelyre mindannyian büszkék lehetünk."

 

"Ugyanez igaz az edzőközpontunkra. Az előzetes és felmérő munkák már folynak és nagy összeg fog rendelkezésre állni ahhoz, hogy tovább fejleszthessük létesítményeinket annak érdekében, hogy továbbra is világklasszis szintűek maradjanak."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!