Csapathírek a Szentek elleni meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere friss információkkal szolgált a vasárnapi, Southampton elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján.


A szurkolók már alig várják, hogy Rafael Varane-t akció közben láthassák, mellette pedig Jadon Sancho is azért hajt, hogy a kezdőcsapatban kapjon helyet, miután múlthét szombaton már egy rövid cameoja volt a Leeds ellen 5-1-re megnyert találkozón.

 

A két újonc mellett Edinson Cavani is versenyben van a csapatba kerülésért és jelen állás szerint úgy tűnik, hogy akár mindhárom játékos pályára léphet a Szentek ellen, azonban Solskjaer még nem kívánja kiteríteni a lapjait.

 

"Nagy lendületet adhat nekünk, hogy Edinson és Raphael is egyre fittebb" - mondta Ole a szokásos, pénteki sajtótájékoztatóján. "Vasárnap majd meglátjátok mit tervezek. Remek hetünk volt, de még meglátjuk, hogy a Southampton ellen kik kerülnek a kezdőbe."

 

 

Amad és Eric Bailly is visszatértek az Olimpiáról és a héten már velünk edzettek, ahogy Jesse is készen áll a bevetésre, hiszen újra egészséges és fitt. Lingard ráadásul felépülését követően a Burnley elleni edzőmeccsen góllal tért vissza a csapatba. Mellettük pedig Dean Henderson is visszatér Carringtonba és szintén gőzerővel készül.

 

"Ami Dean-t illeti, az edzések után még kicsit fáradt volt. Meg kellett vizsgálnunk őt, de már sokkal jobban érzi magát. Minden vizsgálaton sikeresen átment, amiket fontosnak tartunk. Most újra edz és egyre erősödik. Az edzőteremben és a pályán is kemény munkát végez. Marcus Rashford és Alex Telles továbbra is hiányozni fognak sérülés miatt."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Southampton - Manchester United

Premier League 2. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!