Friss hírek Elanga és Telles állapotáról

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United friss információval szolgált Anthony Elanga és Alex Telles állapotával kapcsolatban.


Elanga a Vörös Ördögök felkészülési időszaka alatt kiemelkedően teljesített és két mérkőzésen is betalált az ellenfelek hálójába. A svéd támadó azonban kihagyta az Everton és a Leeds elleni találkozókat is kisebb sérülés miatt, a norvég menedzser azonban elárulta, hogy a 19 éves fiatalember felépülése remekül halad.

 

"Még nem teljesen fitt, de szorgalmasan végzi a rehabilitációval kapcsolatos feladatait" - árulta el Ole a klubmédiának adott exkluzív interjújában. "Már a pályán edz, így mondhatjuk, hogy nem az edzőteremben kell élveznie a csodálatos manchesteri időjárást" - mondta nevetve a menedzser.

 

Az előzetes remények szerint már azt tervezték, hogy a Leeds elleni találkozóra bevethető állapotban lesz a fiatal támadó, de sérülése végül ezt nem tette lehetővé. 

 

 

Telles a Derby County elleni mérkőzés óta nem lépett pályára, miután július közepén edzés közben megsérült. A brazil válogatott játékos is keményen dolgozik azért, hogy mielőbb felépüljön és visszatérhessen, hozzáállásával pedig lenyűgözte Solskjaert.

 

"Alex kiváló hozzáállást mutatott a rehabilitációja során" - tette hozzá Ole. "Nagyon keményen dolgozik, mert ő nem az a fajta ember, aki, ha kudarcot vall, akkor leül a sarokba duzzogni. Ő visszamegy az edzőterembe és keményen dolgozik és ennek az eredményét majd látni fogjuk, amikor visszatér a pályára."

 

Mivel Solskjaer csapata számára a következő hónapok elég mozgalmasak lesznek, így mielőbb várják vissza Anthony-t és Telles-t is, hogy a rendelkezésre álló keret minél mélyebb legyen.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!