Ole reakciója a Szentek elleni döntetlenre

Ole Gunnar Solskjaer arcán vegyes érzelmek tükröződtek a Soton elleni bajnokit követően. A norvég menedzser csalódott volt, hogy egy ponttal távoztak, ám örült, hogy csapata a vesztes helyzetben is küzdött.


A Vörös Ördögök Mason Greenwood találatával válaszolni tudtak Che Adams góljára, amivel az első félidőben előnybe kerültek a házigazdák, ám végül be kellet érniük pontosztozkodással.

 

Ole a mérkőzést követően nyilatkozott a klubmédiának és az újságíróknak és értékelt a Szentek ellen látottakat.

 

Többet akartunk

"Összességében azt gondolom, hogy elegendő lehetőséget dolgoztunk ki a győzelemhez és időnként kifejezetten jól is játszottunk. Volt egy helyzetük, amikor David hatalmasat védett és így elkerültük, hogy ismét előnybe kerüljenek. Ismét sikerült vesztes pozícióból pontot szereznünk. Átvészeltük a támadásaikat, igyekeztünk irányítani a mérkőzést, de aztán mondhatni a semmiből gólt szereztek, véleményem szerint egy szabálytalanságot követően. A labdarúgásban sokszor egyik végletből a másikba billen a mérleg nyelve. Brunot letarolták és szerintem szabálytalanul, de ez nem változtat azon, hogy az ilyen helyzetekre jobban kell reagálnunk és meg kell próbálnunk a lövéseket blokkolni. Nem követhetünk el ilyen hibákat."

 

Félidei beszélgetés

"Meg kellett ráznunk magunkat és fontos volt, hogy higgyünk abban, hogy sikerül fordítani. A gólig kifejezetten jó focit játszottunk. De volt amikor hanyagok voltunk és esélyt adtunk nekik. Lehet a fáradtság miatt. Miután gólt szereztünk azt gondoltam, hogy meglehet a győzelem is. Újabb és újabb helyzeteket teremtettünk, több alkalommal is blokkolniuk kellett, de megvoltak a lehetőségeink. Ettől függetlenül hiszek ezekben a srácokban."

 

 

Támadások

"Azt akartuk, hogy két csatáros játék alakuljon ki. Anthony balról, Mason jobbról érkezett. Greenwood nagyszerű gólt lőtt megint. Sajnos a mai nem Martial napja volt és abban bíztam, hogy Sancho beállásával kicsit megrázzuk magunkat, de valahogy leültünk és az utolsó 10-15 percben nem játszottunk jól."

 

Folytatódnak az edzések

"Még nagyon korai szakaszában vagyunk a bajnokságnak és tovább kell dolgoznunk, hogy fittek legyünk. Jövő héten sokkal jobbak leszünk. Ha úgy nézzük, akkor egy pontot szereztünk vesztes pozícióból, de nekünk minden meccsen kettővel több kell. Fontos lesz a fittség visszanyerése, meg még néhány dolog, amit a hét folyamán rendeznünk kell és akkor készen állunk majd a Wolverhampton elleni meccsre."

 

A szurkolók a futball részei

"Meg kell tanulnunk újra, hogyan kezeljük a hazai szurkolókat, amikor idegenben játszunk. Kicsit olyan volt, mintha a tömeg több alkalommal is lejutott volna a játékvezetőhöz, vagy hozzánk is és hatást gyakorolnak a történtekre. Meg kell szoknunk ismét, hogy mindenhol tömegek vannak."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!