Ole: Pogba elhatározta, hogy győzni fog a Uniteddel

Paul Pogba elhatározta, hogy nyerni fog a Manchester Uniteddel és jó benyomást akar tenni a pályán és azon kívül is - mondta Ole Gunnar Solskjaer.


A francia középpályás már öt gólpassznál jár a szezonban, ami Premier League rekord, hiszen ezt a mennyiséget mindössze két mérkőzésen érte el, miután vasárnap délután az ő labdaérintését követően vette be a Szentek kapuját Mason Greenwood. 

 

Pogba viszonylag szabad szerepben, de javarész a pálya bal oldalán tevékenykedett és kiemelkedően teljesített a szezon első két bajnoki meccsén. Múlt hétvégén a Leeds ellen négy gólpasszot is kiosztott és ezúttal is az ő közreműködése volt szükséges Mason Greenwood találatánál. 

 

Solskjaer a mérkőzést követően elmagyarázta, hogy csapata csalódott az eredmény miatt, de véleménye szerint Pogba ismét lenyűgöző volt.

 

"Nagyon jó volt" - mondta a menedzser az újságíróknak a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján. "Paul fényes állapotban tért vissza a nyári szünetről és keményen dolgozik az edzéseken és remekül érzi magát."

 

 

"Láthatta mindenki, hogy Paul szeretne segíteni a pályán, de az is természetes, hogy az újságírók nem látják őt az öltözőben, vagy az edzéseken, de nagyon elszánt és megmutatta, hogy milyen az igazi győztes mentalitás. Le vagyok nyűgözve tőle."

 

Maga Pogba a mérkőzést követően azt mondta, hogy a Unitednek sokkal többet kell mutatnia és meg kell nyerni az ilyen meccseket. Emellett kiemelte, hogy a megszerzett pontot pozitívan kell értékelniük és tovább kell lépniük.

 

Bár a Vörös Ördögök immár 27 idegenbeli bajnokit hoztak le veretlenül, a francia játékos szerint inkább megnyerné a bajnokságot mindenféle rekord beállítása nélkül. Solskjaert megkérdezték Pogba jövőjéről is, mivel a 28 éves játékosnak már csak egy éve van hátra a szerződéséből.

 

"Ez a kérdés minden héten fel fog merülni, amíg alá nem írja az új szerződését" - mondta Solskjaer. Mint mindig is mondta, Paul kiváló játékos, a tárgyalások pedig folynak a klub és Paul képviselői között. Ezekben a folyamatokban én nem veszek részt, de tudja, hogy mennyire törődök vele és azt akarjuk, hogy jól tudjon szerepelni nálunk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!