Hivatalos: Garner hosszabbított és kölcsönbe kerül

James Garner beleegyezett, hogy az aktuális szezont kölcsönben töltse a másodosztályban a Nottingham Forest csapatánál.


Ezzel egy időben a 20 éves játékos új szerződést is aláírt a Manchester United csapatával, melynek értelmében 2024-ig kötelezte el magát a Vörös Ördögök mellett, kontraktusa pedig további egy évvel meghosszabbítható.

 

Garner ezzel visszatér a City Ground-ra, ahol az előző szezon második felét töltötte és 20 bajnoki meccsen négyszer vette be az ellenfelek kapuját. A középpályás elnyerte a csapattársak, szurkolók és az edzői stáb elismerését is, mivel teljesítménye rendkívül összeszedett és megbízható volt.

 

Garner 8 éves korában került a United Akadémiájára és a korosztályos csapatok mindegyikében viselhette a kapitányi karszalagot is. Új szerződésének aláírását követően pedig nyilatkozott is a klubmédiának:

 

"A Manchester United már több, mint 10 éve része az életemnek és az ambícióm egyértelműen az, hogy az első csapat játékosa legyek. Pontosan tudom mi kell ehhez és készen állok arra, hogy megmutassam a képességeimet és továbbra is arra fogok törekedni, hogy elérjem a céljaimat."

 

 

"Az új szerződés, amit kaptam azt mutatja, hogy a klubnál elégedettek velem. Ez extra motivációt ad számomra és a családom is nagyon örül ennek. Egy nap majd nagy játékosa szeretnék lenni ennek a klubnak, ez a végső célom és minden nap. azon dolgozom, hogy ez megvalósuljon."

 

Ole Gunnar Solskjaer is elismerően beszélt a fiatal középpályásról és elmondta, hogy most kölcsönbe kell mennie annak érdekében, hogy tapasztalatokat szerezzen.

 

"Nagyon jól teljesített a felkészülési időszakban, igazán lenyűgözött" - mondta Solskjaer. "Úgy vélem, hogy a pályafutása szempontjából most az a legjobb, ha az aktuális szezont, vagy lehet csak hat hónapot kölcsönben tölt egy olyan klubnál, ahol rendszeresen játszhat."

 

A United részéről mindenki a legjobbakat kívánja Garnernek és nyomon fogják követni teljesítményét, eredményeit.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!