Van de Beek elégedett Ole biztosítékával

Donny van de Beek ügynöke elárulta, ügyfele elégedett azzal, amilyen biztosítékokat kapott jövője kapcsán Ole Gunnar Solskjaertól.


A tavaly nyáron 40 millió fontért igazolt középpályás csak a kispadról figyelhette, amint menedzsere a győztesgól megszerzése érdekében Jadon Sanchot, Scott McTominay-t és Jesse Lingardot küldi be csereként hétvégén a Southampton ellen végül döntetlenre végződött bajnokin. 

 

Van de Beek, aki az Ajaxtól történő megérkezése óta kevés játéklehetőséget kap, legutóbbi ignorálása már a United szurkolóknál is kiverte a biztosítékot, de a lefújást követően Solskjaer hangsúlyozta, hogy a holland válogatott játékos továbbra is szerepel a tervei között.

 

"Azt gondolom, hogy Nemanja [Matic] remek volt, Anthony [Martial] közel állt a gólszerzéshez, de Jadon [Sancho] és Donny is fontosak lesznek számunkra" - tette hozzá Solskjaer, amelyre a 24 éves játékos ügynöke, Guido Albers reagált.

 

 

A holland De Telegraaf című lapnak nyilatkozva Albers kiemelte, Van de Beek elégedett azzal, hogy Solskjaer 'tisztázta' helyzetét.

 

"A klubon belül mindenki tudja, hogy Donny-nak nem lehet még egy olyan szezonja, mint az előző" - kezdte Albers.

 

"Felkészülésként ehhez a legfontosabb a helyzetének tisztázása volt. A szurkolók már korábban is jelezték értetlenségüket, de a legfontosabb dolog, hogy az edző most tisztázta a helyzetét az angol sajtóban."

 

"Mi elégedettek vagyunk ezzel. Én pedig ez alapján azt feltételezem, hogy Donny a középpálya valamelyik posztján sokat fog szerepelni a következő időszakban."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!