Garner meghívót kapott az U21-es válogatottba

A Manchester United középpályása, James Garner megkapta élete első meghívóját az angol U21-es válogatottba.


A 20 éves fiatalember mozgalmas időszakon van túl. Nemrég hosszabbított 2024-ig a Vörös Ördögökkel, majd kölcsönben visszatért a Nottingham Forest csapatához, így Garner a szezont a City Ground-ban tölti azt követően, hogy az előző idény második felében lenyűgöző teljesítményt nyújtott a másodosztályban szereplő csapatnál.

 

Garner további jó híreket kapott, hiszen kiderült, hogy az angol U21-es csapat szövetségi kapitánya, Lee Carsley behívta őt a korosztályos válogatottba a Románia és Koszovó elleni mérkőzésekre.

 

 

Ha pedig ez nem lenne elég, a fiatal középpályás dícséretet kapott a United egyik legendájától, Wayne Rooney-tól is. Wazza jelenleg a Forest egyik riválisát, a Derby County csapatát irányítja, a két fél pedig augusztus 28-án, szombaton meg is mérkőzik egymással a 2021/22-es szezon első kelet-midlandi derbijén. 

 

Rooney elismerte, hogy Garner teljesítménye lenyűgöző és elmondása szerint ő is örömmel leigazolta volna a United Akadémiáján nevelkedett játékost. 

 

"James fantasztikusan nagy tehetség" - mondta egykori támadónk. "Kiváló képességekkel rendelkezik, sajnálom, hogy nem tudtuk megszerezni. Visszatért a Forest csapatához, ahol az előző idényben nagyon jól ment neki, nekünk pedig nagyon oda kell rá figyelnünk, hogy ne tudja azt a teljesítményt hozni szombaton, amire képes."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!