Ole tervei a válogatott szünetre

Ole Gunnar Solskjaer szerint a Manchester United fontolóra veszi, annak a lehetőségét, hogy a csapat barátságos mérkőzést játszon a válogatott szünetben, amivel egyes játékosok játékperceit szeretnék szaporítani.


Ilyen edzőmeccsre már volt is példa idén, hiszen alig néhány nappal a Leeds elleni 5-1-es hazai sikert követően a Brunley-t fogadta a csapat zárt kapuk mögött az Old Traffordon.

 

A találkozónak köszönhetően pedig többek között Tom Heaton, Jesse Lingard és Phil Jones is megszerezték első játékperceiket a szezon során, a norvég menedzser elmondása szerint pedig a Wolves elleni bajnokit követően, a válogatott szünetben újabb barátságos mérkőzést terveznek.

 

A United norvég menedzserét a carringtoni edzőközpontban érte utol a klubmédia, ahol arról kérdezték, hogy mik a tervei a 2021/22-es szezon első nemzetközi szünetében.

 

 

"Lehet, hogy megint lesz zártkapus mérkőzésünk" - kezdte Ole. "Emellett pedig egy kis szabadság is megilleti a srácokat, mert sokan már itt voltak a felkészülési szezon kezdete óta, így jár egy kis pihenés is, mivel fantasztikusan dolgoztak és megérdemlik."

 

"Többen mennek a válogatottakba, ami azt jelenti, hogy jól játszanak. Azok, akik nem kaptak meghívót kapnak egy kis szünetet, aztán újra belecsapunk a dolgok közepébe. Terveim szerint hétfőn elkezdjük az edzést, majd pihenhetnek egy hosszú hétvégét."

 

A Vörös Ördögöknek a Farkasok elleni találkozót követően két hete lesz, hogy pihenjenek és felkészüljenek a Newcastle elleni hazai bajnokira, amire szeptember 11-én kerül sor, 16:00-kor magyar idő szerint. 

 

Ebben a két hétben a válogatott játékosok, mint például Lingard, Maguire, Shaw és Sancho értékes játékperceket kaphatnak a nemzeti csapatban, viszont mások, akik nem kaptak sehova meghívót felhasználhatják az időt egy lehetséges zártkapus, barátságos mérkőzésre.

 

A szünet emellett Marcus Rashford, Alex Telles és Scott McTominay számára is jókor jön, hiszen a hírek szerint rehabilitációjuk jól halad és a szünetben is tovább dolgozhatnak a visszatérésükön.

 

 

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!