Bővebb csapathírek a Wolves meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer újabb friss hírekkel szolgált csapata kapcsán a ma délutáni, Wolves elleni bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök szakvezetőjének döntenie kell arról, hogy a válogatott szünet előtti utolsó mérkőzésen megadja-e a lehetőséget Raphael Varane debütálására, illetve arra, hogy Jadon Sancho először lehessen a kezdőcsapata tagja.

 

Mivel sérülés miatt néhány játékos egészen biztosan nem lesz bevethető, Ole-nak a többi lehetősége közül kell választania, akik között felmerülhet Edinson Cavani játéka is, akinek ez lenne szezonbeli első pályára lépése a csapatban.

 

"Raphael és Jadon számára is egy kicsit később kezdődött a felkészülési szezon, mivel Jadon beteg volt, Raphael pedig a vízumára várt és karanténban volt, de ezen a héten már nagyon jó edzésmunkát végeztek" - kezdte Ole a MUTV-nek Carringtonban.

 

"[Edinson Cavani esetében] minden hét és minden egyes edzés nagyon fontos a szezon korai szakaszában. Ez olyan, mint az előző szezonban, amikor már korán voltak Ligakupa meccseink és így mindenki játéklehetőséget kaphatott. Most azonban nehezebb a helyzet, mert még csak 7-8 naponta vannak meccseink. Egy edző szeretné minél jobban szétosztani a játékidőt a játékosok között és beindítani a folyamatokat a kereten belül, mivel tudjuk, hogy mindenkire szükségünk lesz, de ez nem egyszerű. Szóval az edzések nagyon fontosak és jól is mennek."

 

 

Sajnos a Molineux-beli látogatás még túl korai Dean Henderson, Alex Telles, Scott McTominay és Marcus Rashford számára.

 

"Megpróbáltuk menedzselni az ő [Scott] problémáját és nagyon keményen dolgozott azért, hogy műtét nélkül is bevethető maradjon, de végül ez már nem volt lehetséges" - folytatta Solskjaer.

 

"Marcus természetesen továbbra is folytatja a rehabilitációját. Már kint lehet a füvön és futhat, szóval úgy tűnik, hogy jó állapotban van. De még hetekre van attól, hogy együtt edzhessen a csapattal. Alex keményen dolgozik, Dean pedig a koronavírus fertőzés hatásainak leküzdése után már szintén kint dolgozik a füvön, szóval ők az a négy játékosunk, akiket megpróbálunk minél előbb visszahozni a csapathoz."

 

Phil Jones szintén lépésről-lépésre halad, hogy hosszú távú térdproblémáját követően visszatérhessen a pályára.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Wolverhampton - Manchester United

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!