Ryan Giggs magánéletérõl lehullt a lepel

A személyiségi jogok újabb csorbát szenvedtek Angliában, miután egy parlamenti képviselõ, dacolva a Legfelsõbb Bíróság döntésével, megnevezte Ryan Giggset, mint azt a játékost, akivel kapcsolatban házasságtörésrõl jelentek meg pletykák.


A Liberális Demokraták képviselõje, John Hemming (a kép baloldalán) parlamenti felszólalásában hozta nyilvánosságra, hogy Ryan Giggs olyan bírói végzést kapott, amelyben megakadályozhatta, hogy napvilágra kerüljön állítólagos házasságtörõ afférja.

 

Mr. Hemming azt követõen vette kezébe az ügyet, hogy 75 ezer Twitter-felhasználó, és egy skót napilap is megnevezte a Manchester United sztárját, mint aki szerelmi viszonyt folytatott egykori valóságshow-szereplõvel, Imogen Thomasszal (a kép jobboldalán). Mindezt azért tette, mert tegnap két tárgyaláson is azt az ítéletet hozták a bírák, hogy Ryan Giggsnek az ügyben joga van a névtelenséghez.

 

 

A miniszterelnök, David Cameron már korábban vitára hívta a Parlament képviselõit a jelenleg érvényben lvéõ személyiségi jogokat védõ törvénnyel kapcsolatban, kijelentve, hogy az jelenlegi állapotában "fenntarthatatlan", mióta az egész ország tudja a játékos kilétét. Cameron bejelentette, hogy azonnal összehív egy bizottságot, hogy rendezzék a jelenlegi szabályozást, azonban így is össztûz alá került, hogy minél elõbb hozzanak új rendelkezést a jelenleg hatályos törvény helyett.

 

A történtek napvilágra kerülésének napján a bírákat olyan vádakkal illették, hogy jogtalanul próbálják visszatartani Ryan Giggs nevét a történtekbõl. Annyi bizonyos, hogy akármi is lesz az ügy vége, a walesi szélsõ körült kialakult huza-vona semmiképpen sem tesz jót a Manchester United felkészülésének a szombati, Barcelona ellen a Wembleyben rendezendõ Bajnokok Ligája döntõre.

 

Telegraph


Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!