Hivatalos: Ronaldo visszatér a Unitedbe

A Manchester United örömmel erősítheti meg, hogy leigazolta Cristiano Ronaldot két éves szerződés keretében, amely opcionálisan további egy évvel meghosszabbítható.


Az ötszörös Aranylabdás Cristiano karriere során több mint 30 nagy trófeát nyert meg, többek között öt alkalommal Bajnokok Ligáját, négyszer Klubvilágbajnokságot, hét angol, spanyol és olasz bajnoki címet, illetve hazája, Portugália színeiben az Európa-bajnokságot is. Cristiano az első játékos, aki a három top bajnokságban, az angolban, a spanyolban és az olaszban is bajnok tudott lenni, emellett ő volt az előző szezonban a Serie A gólkirálya és a nyári Európa-bajnokság aranycipőse is. Első Manchester Unitedben töltött időszaka során 292 mérkőzésen 118 gólt jegyzett.

 

 

Cristiano Ronaldo:

"A Manchester United egy olyan klub, amely mindig különleges helyet foglalt el a szívemben, az átigazolásom pénteki bejelentése óta érkező számolatlan üzenet pedig teljesen lenyűgözött. Már alig várom, hogy a telt házas Old Traffordon játszhassak és újra találkozhassak a szurkolókkal. Már nagyon várom, hogy csatlakozhassak a csapathoz a válogatott mérkőzések után és abban reménykedek, hogy egy nagyon sikeres szezon áll előttünk."

 

Ole Gunnar Solskjaer:

"Nehéz szavakat találni Cristiano jellemzésére. Ő nem csak egy csodálatos játékos, de egy nagyszerű ember is. Nagyon különleges személyiségnek kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyen vággyal és képességgel rendelkezzen ahhoz, hogy ilyen hosszú ideig top szinten játszon. Nincs kétségem azt illetően, hogy továbbra is le fog nyűgözni mindnyájunkat, a rengeteg tapasztalata pedig kulcsfontosságú lesz a keret fiatal játékosai számára. Ronaldo visszatérése jól példázza ennek a klubnak az egyedi varázserejét, én pedig hihetetlenül boldog vagyok, hogy ő visszatér oda, ahol minden elkezdődött számára."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!