James búcsúja a Unitedtől

Daniel James hivatalos Instagram oldalán köszönt el a Manchester Unitedtől, miután a mai napon hivatalosan is bejelentésre került, hogy a Leeds United csapatához távozik.


A walesi szélső 2019 nyarán érkezett a Manchester Unitedhez és egy hatalmas, Chelsea elleni találattal be is lopta magát a csapat szurkolóinak szívébe. James mindig rendkívül alázatos és szorgalmas volt a menedzser által elmondottak szerint. Vidám természetének köszönhetően pedig nagy népszerűségnek örvendett társai körében is.

 

A villámgyors támadó 74 alkalommal ölthette magára a Vörös Ördögök szerelését és 9 találatot jegyzett, a legutóbbit pont új klubja, a Leeds ellen.

 

James átigazolását a nyári időszak utolsó napjának délutánján jelentették be hivatalosan a klubok, a játékos pedig az esti órákban, Instagram oldalán búcsúzott a Unitedtől.

 

 

"Mindig nagyra becsültem és büszkén viseltem a Manchester United mezét."

 

"Köszönettel tartozom mindenkinek a klubban, akikkel együtt dolgozhattam az elmúlt két évben. Az itt szerzett tapasztalatoknak köszönhetően nem csupán játékosként, de emberként is jobbá váltam."

 

"Kiváltság volt a srácokkal osztozni az öltözőn. Fantasztikus barátokat és embereket ismerhettem meg. Most itt az ideje, hogy búcsúzzak és továbblépjek egy új szakaszba."

 

"A legjobbakat kívánom mindenkinek a jövőben!"


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!