Lezárult a nyári átigazolási időszak

Véget ért a nyári átigazolási időszak, a klubok a még időben leadott igazolásokkal kapcsolatos bejelentéseiket a következő órákban megtehetik, de mostmár új igazolásokat nem hajthatnak végre, majd csak januárban.


Mozgalmas nyarat tudhat maga mögött a Manchester United csapata. A klub négy érkezőt is bejelentett az átigazolási időszakban és augusztus 31-én egy biztos távozót is.

 

A legkorábban érkező igazolás Tom Heaton volt, majd őt követte Jadon Sancho, Raphael Varane és végül a nyár bomba igazolása (meglepetése?), Cristiano Ronaldo.

 

Összességében elmondható, hogy a United stábja jól végezte dolgát és elfogadható összegekért kiváló játékosokat sikerült leigazolnia a klubnak, ráadásul valóban olyan posztokra, amelyeken szükség is volt az erősítésre. Talán Ronaldo esetében nem állja meg a helyét az iménti kijelentés, mert támadókból elég jól álltak a Vörös Ördögök, de Cristiano Ronaldo még 36 évesen is klasszis és rengeteget tanulhatnak tőle a fiatal játékosok, ami hosszú távon is hasznára lesz a csapatnak.

 

 

Egy kicsi hiányérzetünk azért van, mert titkon bíztunk abban, hogy a védelem elé is érkezik majd egy középpályás, akár a többször a Uniteddel hírbe hozott Saúl, vagy Ruben Neves személyében, ám végül erre a posztra nem igazoltak senkit, bízunk benne, hogy McTominay mielőbb felépül és sérülésmentesen tudja lehozni a szezont, illetve, hogy házon belül megtalálják a megfelelő alternatívát arra az esetre, ha ő nincs.

 

A távozók névsora a kölcsönbe kerülők esetében elég hosszú, hiszen a klub számos fiatal, tehetséges játékosát adta kölcsön a szezonra, hogy tapasztalatokat szerezzenek. Véglegesen egyedül Daniel James távozott a Leeds United csapatához az utolsó napon, a walesi szélsőnek sok sikert kívánunk a jövőben.

 

Amennyiben még bármi késői bejelentés érkezik, azt természetesen megosztjuk veletek, illetve reggeltől folytatjuk a munkát és szállítjuk a csapattal kapcsolatos híreket rendületlenül, ahogy már megszokhattátok.

 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok egész nap!


manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!