Ronaldo: Örülök, hogy hazatértem

Cristiano Ronaldo csupa ismerős arccal találkozik mindenfelé miután hazatért a Manchester Unitedhez, kezdve a menedzsertől akinek az irányítása alatt játszani fog, egészen a riporterig, aki az interjú során kérdezi.


A portugál klasszis nagyszerűen és otthonosan érezheti magát, hiszen 12 sikerekben gazdag évet követően visszatért a Manchester United csapatához, hogy belekezdjen egy újabb varázslatos érába az angol rekordbajnoknál.

 

Az átigazolást követő első exkluzív interjújában Ronaldo Stewart Gardnerrel beszélgetett és beszélt egykori menedzserével való kapcsolatáról is akik 2003-ban, illetve 2021-ben is az Old Traffordra csábította.

 

Cristiano, milyen érzés újra Manchester United játékosnak lenni?

"Nos, mint azt mindenki tudja fantasztikus közös múltam van ezzel a csapattal. 18 évesen kerültem ide anno és természetesen nagyon örülök, hogy 12 év után hazatérhettem. Szóval nagyon örülök és már alig várom az első meccsemet."

 

Milyen szerepet játszott a klubhoz való visszatérésedben Sir Alex Ferguson?

"Köztudott, hogy amikor 18 évesen ide igazoltam Sir Alex volt a kulcs. Emlékszem, amikor még a Sportinggal a United ellen játszottam. Sir Aley számomra egy igazi apafigura. Sokat segített nekem, sokmindenre megtanított és nagyon jó kapcsolatunk volt. A mai napig az, hiszen folyamatosan tartjuk a kapcsolatot. Hihetetlen ember. Nagyon szeretem őt és egyértelműen kulcsszerepe van abban, hogy a United játékosa lettem ismét."

 

Miért érezted helyesnek ezt a lépést karriered ezen szakaszában?

"Azt gondolom, hogy ez a legjobb döntés amit meghoztam. Ez volt a helyes lépés és most, hogy a Juventusból a Manchester Unitedhez igazoltam egy újabb fejezet kezdődik. Nagyon boldog vagyok és szeretném folytatni azt a történelmet, amit annak idején írtunk a csapattal. Szeretnék segíteni a Manchester Uitednek, hogy újra nagyszerű eredményeket érjen el, hogy trófeákat nyerjen a csapat és sikeresek legyünk."

 

 

A végleges döntésed előtt beszéltél Ole-val, hogy mik a tervei és mit szeretne felépíteni?

"Nos, beszélgettünk valamennyit, de szakítunk még majd időt arra, hogy leüljünk négyszemközt beszélgetni, mert szeretném tudni, hogy pontosan mit tervez és mire számít. Mint tudják 2-3 évig játszottam is vele a Unitedben, így nagyon jó a kapcsolatom vele is, igaz most más lesz a szerepek leosztása, mert ő most a menedzser én pedig a játékos. A viszonyunkban ez azonban nem számít, mert ettől függetlenül remek a kapcsolatunk és ahogy mondtam, azért vagyok a Manchester United játékosa, hogy segítsek a csapatnak az áhított eredmények elérésében és Ole számíthat rám mindenben."

 

Végezetül, mit üzennél a csapat szurkolóinak, akik a múlt hétvégén végig a te neved skandálták és akik már alig várják, hogy újra a Vörös Ördögök szerelésében láthassanak téged a pályán?

"A szurkolók kulcsszereplők a fociban. Most, hogy a stadionok újra teltházasak teljesen más a hangulat, mint egy esztendővel ezelőtt az üres lelátókkal. Ők a legfontosabbak és nagyon örülök, hogy találkozhatunk majd, mert a Manchester United szurkolói különlegesek, a mai napig jól emlékszem erre. Tudom, hogy még mindig éneklik a dalom, ami hatalmas boldogság számomra és még elkötelezettebbé tesz, hogy mindent megtegyek a pályán, ahogy tettem azt korábban is. Igyekszem a legjobb teljesítményt nyújtani, igyekszem gólokat szerezni és gólpasszokat adni, hogy megnyerjük a meccseinket és már nagyon várom a mihamarabbi viszontlátást."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!