Ronaldo: Sir Alex volt a klucs

Cristiano Ronaldo elmagyarázta, hogy miért tekint apafiguraként Sir Alex Fergusonra, aki elmondása szerint hatalmas szerepet játszott abban a döntésében, hogy ismét Manchester United játékos legyen.


A 36 éves támadó visszatérésének története kedden fejeződött be, így 12 évvel azt követően, hogy a Real Madridba igazolt, illetve 18 évvel azután, hogy Sir Alex hatására először Manchesterbe igazolt, most ismét a Vörös Ördögök játékosa lett.

 

Cristiano egy érzelmes Instagram posztban külön üzentet küldött a klub legendás menedzserének és nyilvánvalóan látszik az is, hogy ő és Sir Alex nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. 

 

Hazatérése alkalmával Ronaldo exkluzív interjút is adott, melyben mesélt a skót menedzserhez fűződő kapcsolatáról is.

 

Ronaldo Ferguson hatására igazolt 18 évesen Manchesterbe, aki mellett megállíthatatlanul emelkedett pályája és a világ legjobb játékosává nőtte ki magát. Cristiano soha nem felejtette el, hogy honnan jött és eligazolását követően is tartották a kapcsolatot a skót menedzserrel. 

 

 

Sir Alex elsők közt gratulált egykori játékosának, miután a portugálok megnyerték a 2016-os Európa-bajnokságot, valamint 2017-ben is ott volt Cardiffban, a Bajnokok Ligája döntőjén, melyet a Real nyert, megszerezve a klub történetének 12. BL címét az ötszörös Aranylabdással a soraiban.

 

A nyár folyamán a sajtóban több helyen is megjelent, hogy Sir Alex próbálja meggyőzni a portugál klasszist, hogy térjen vissza Manchesterbe, a 36 éves támadó pedig mosolyogva elismerte, hogy Fergusonnak nagy szerepe volt abban, hogy visszatérjen egykori sikerei helyszínére.

 

"Mint azt mindenki tudja, amikor 18 évesen aláírtam a Manchester Unitedhez, Sir Alex volt a kulcs" - mondta Ronaldo. "Emlékszem még arra is, amikor a Sportinggal a United ellen játszottunk."

 

"Számomra Sir Alex olyan, mint ha az apám lenne. Sokat segített nekem, sokmindenre megtanított és nagy szerepe volt abban, hogy most újra itt vagyok. Mindig tartottuk a kapcsolatot, hihetetlen ember."

 

"Nagyon szeretem őt és ő volt a kulcs számomra abba, hogy most újra a Manchester United játékosa vagyok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!