Southgate: Sancho megsérült

A Manchester United szélsője, Jadon Sancho kihagyni kényszerül az Angolok világbajnoki selejtezőjét Magyarország ellen csütörtökön egy enyhébb sérülésnek köszönhetően.


A United nyáron igazolt szélsője csatlakozott a Háromoroszlánosokhoz, miután vasárnap a Premier League-ben a Manchester United legyőzte a Wolverhampton Wanderers csapatát. 

 

Sanchot, Harry Maguire, Luke Shaw és Jesse Lingard mellett szintén nevezték az angol válogatott keretébe arra a három mérkőzésre, ami a nemzetközi szünetben vár az angol válogatottra. 

 

Gareth Southgate sajtótájékoztatóján elmondta, hogy szerda reggel az edzés során a St. George's Parkban Jadon enyhe sérülést szenvedett, ami miatt biztos, hogy kihagyja a magyarok elleni összecsapást.

 

"Kisebb problémája volt ma reggel Jadon-nek" - nyilatkozta Southgate az újságíróknak. "Szóval megvizsgáljuk őt. Mindenki más, azt hiszem készen áll a játékra."

 

 

Anglia jelenleg két ponttal vezeti a világbajnokság selejtezőinek I jelzésű csoportját és egy, a második helyen szereplő Magyarország elleni esetleges győzelemmel csütörtök este ezt a helyezést erősíteni tudná a Háromoroszlánosok csapata. (Szerkesztő: Reméljük nem.)

 

A Háromoroszlánosok többek közt találkoznak még Andorrával a Wembley Stadionban vasárnap 18:00-kor, ezután pedig Lengyelországba utaznak a jövő hét szerda esti meccsükre, ami 20:45-kor kezdődik.

 

Amint a nemzetközi szünet véget ér, Sancho és társai csatlakoznak Carringtonban a Vörös Ördögökhöz, hogy felkészüljenek a következő Premier League mérkőzésükre, amit a Newcastle United ellen játszanak szeptember 11-én, szombaton.

 

Remélhetőleg Cristiano Ronaldo második debütálását is láthatják a csapat szurkolói azon az összecsapáson, akivel kapcsolatban kedden végre hivatalosan is bejelentette a klub, hogy az átigazolása befejeződött és az Old Trafford-ra költözik, a Juventus csapatától. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!