Hivatalos: Ronaldoé a 7-es mezszám

A Manchester United hivatalosan is megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo az ikonikus 7-es mezszámot fogja viselni miután visszatér az Old Trafforda.


A portugál klasszis a Vörös ördögöknél töltött első időszakában is a legendás 7-es számot viselte a mezén, most pedig visszatérését követően ismét őt láthatjuk majd ezzel a sorszámmal a hátán. 

 

Ronaldo a klubnál töltött korábbi hat szezon alatt 292 alkalommal lépett pályára, 118 találatot szerzett és 9 trófeát nyert, köztük három Premier League címet és Bajnokok Ligáját is. 

 

Ahogy azt minden United szurkoló tudja, a 7-es mezszám rendkívül különleges a csapat történetében, hiszen korábban olyan klubikonok viselték ezt a számot, mint George Best, Bryan Robson, Eric Cantona és David Beckham, most pedig visszatér gazdájához, aki Becks után is méltón viselte.

 

 

Ronaldo Cavanitól örökölte meg a mezszámot, aki az előző szezonban ebben játszott és még a múlt hétvégéi, Wolverhampton elleni győzelem során is ezzel a számmal szerepelt. 

 

Miután a United visszatérő legendája a 7-es számmal fog szerepelni, az uruguayi támadó magára ölti a 21-es sorszámot, melyet hazája válogatottjában is viselni szokott.

 

Ronaldo első mérkőzésére a válogatott szünet után az Old Traffordon kerülhet sor szeptember 11-én, a Newcastle elleni bajnokin, a szurkolók pedig már alig várják, hogy ismét akcióban láthassák a csapat hazatérő legendáját.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!