A szurkolók Cavani gesztusát éltetik

Amikor már mindenki azt hitte, hogy Edinson Cavani már nem lehet az eddiginél is népszerűbb a Vörös Ördögök szurkolóinak körében, az uruguayi támadó előállt egy nemes gesztussal, amivel mégjobban belopta magát az emberek szívébe.


Csütörtök este hivatalosan is megerősítésre került, hogy Cristiano Ronaldo a 7-es számú ikonikus mezt fogja viselni a Manchester Unitednél a következő időszakban, miután El Matador rendkívül önzetlenül lemondott az eddig általa használt mezszámról a hazatérő legenda javára.

 

Cavani ennek fényében pedig a 21-es sorszámú mezt fogja majd viselni, mely számot büszkén visel az uruguayi válogatottban is, Daniel James távozásával pedig a 21-es szám fel is szabadult.

 

Edinson önzetlen tettének hírét nagy elismerési hullám övezi, maga Cristiano Ronaldo is köszönetet mondott újdonsült csapattársának. 

 

"Nem voltam biztos abban, hogy lehetséges lesz-e, hogy a 7-es számot viselhessem, szóval hatalmas köszönetet szeretnék mondani Edinek a hihetetlen gesztusért" - mondta Ronaldo.

 

 

A szurkolók Cavani iránti szeretete kiapadhatatlan és megszámlálhatatlan mennyiségben kapja az uruguayi az elismeréseket a világ minden tájáról. Néhányat az alábbiakban olvashattok is.

 

Ong Benjamin: "Cavani becsületes és nagylelkű ember! Éljen Cavani!"

 

Martin Roussel: "Köszönöm Edinson! Igazi profi vagy és büszke vagyok arra, hogy a Unitedben játszol."

 

Eoin Lambert: "Kölcsönös tisztelet a valaha volt két legjobb gólszerző között. Nagyon kevesen termelnek úgy ebben a korban, ahogy ez a két legenda."

 

Jay Brooker: "Cavani megmutatta, hogy mekkora klasszis a pályán és azon kívül is."

 

Rick Stewart: "Nem sokat tudtam Ediről, mielőtt a Unitedhez csatlakozott, de miután láttam játszani kiderült, hogy fantasztikus döntés volt a leigazolása. Számomra rögtön a csúcsra került. Nagyszerű, hogy Ronny újra 7-es lesz. Viva Ronaldo!"

 

Delmarie Rochelle Brandt: "Micsoda gesztus egy nagy játékostól, amiért Ronaldo hálás. Minden szurkoló hálás neked."

 

Jane Penninck: "Imádom Cavanit, nagyszerű ember és sokat tett értünk tavaly. Nagyon keményen dolgozott a csapatért. Remélem remek szezon vár rá sok játékidővel."

 

Nick Hudson: "Teljesen elképesztő, micsoda gesztus. Ez az igazi tisztelet és csapategység."

 

Ryan Michael Browne: "Nagyon szerencsések vagyunk, hogy mindketten nálunk játszanak. Csodálatos játékosok és született győztesek. Izgatottan várjuk az előttünk álló szezont."

 

Sebastine Smith: "Tisztelet Cavaninak alázata, megértése és érettsége miatt."

 

Ali Shehu: "Köszönöm, El Matador, hogy már Ronaldo hazatérése előtt megtört a 7-es mezszámot övező átok és ezt soha nem felejtjük el neked. Ha Cavani a 21-es számot viseli, akkor talán a 21. bajnoki ím következik, mint RVP esetében a 20.?"

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!