Ronaldo megdöntötte a mezeladási rekordot is

Cristiano Ronaldo 7-es számú meze mindössze 4 óra alatt megdöntötte a Manchester United eladási rekordját azt követően, hogy a portugál világklasszis visszatért egykori klubjához és megerősítést nyert, hogy ismét az ikonikus mezszámmal láthatják őt a szurkolók, nagy valószínűséggel már szombaton a Newcastle elleni hazai bajnokin.


A portugál támadó visszatérése az Old Traffordra augusztusban került bejelentésre, jelenleg pedig már Manchesterben tartózkodik, még elszigetelődve társaitól. Első látogatása a klub carringtoni edzőközpontjában csütörtökön várható.

 

Amint a United megerősítette, hogy Cristiano ismét a 7-es mezszámmal fog játszani a szurkolók egyből rávetették magukat a webshopra, hogy beszerezzék a Ronaldo nevével ellátott ikonikus számú mezt. A nagy rohamnak köszönhetően mindössze 4 óra kellett ahhoz, hogy megdöntsék a napi eladások eddigi rekordját Észak-Amerikán kívül.

 

Az eladási rekordot a Manchester United hivatalos kiskereskedelmi partnere, a Fanatics is megerősítette a nap végére. A hálózat értékesítésein belül Ronaldo megelőzte Messit, Tom Brady-t és LeBron James-t is.

 

 

A portugál klasszis meze nem csak az interneten volt keresett. Az Old Traffordon található Megastore is hatalmas rohamot kényszerült kiállni, a szurkolók pedig hosszú sorokban álltak és vártak, hogy beszerezhessék egykori legendánk aktuális szerelését.

 

Ronaldo hazatérése Manchesterbe akkora érdeklődést váltott ki, hogy a Sky Sports oldalán, illetve alkalmazásában is a három legolvasottabb cikk a portugállal volt kapcsolatos augusztusban, míg a portugálokkal kapcsolatos Tweetek több, mint egy milliárd embert értek el a Sky Sports Twitter csatornáján.

 

A média őrület augusztus 27-én kezdődött, amikor hivatalosan is megerősítette a United, hogy megállapodtak Ronaldo átigazolásáról a Juventus csapatával. Azóta 9986 online cikk jelent meg a témával kapcsolatban.

 

A bejelentést követően az első 60 másodpercben 1269 tweet érkezett, ami 21 tweet másodpercenként, ami az első óra végére már 64321 tweet volt. Hozzászólásokból a témához eddig több, mint 360547 történt, ami percenként 37,25-nek felel meg.

 

A Manchester United szeptember 11-én a Newcatle csapatát fogadja a Premier Leagueben magyar idő szerint 16:00-kor, a hivatalos kezdőcsapatot pedig egy órával korábban fogják kihirdetni, viszont Ole pénteki sajtótájékoztatóján minden bizonnyal már téma lesz Ronaldó, ezen belül is az, hogy a portugál világklasszis pályára lép-e a Szarkák elleni bajnokin.

 

 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!