Levágatná-e Cavani a haját?

Kinek, mi jut eszébe, amikor meghallja Edinson Cavani nevét?


Talán az uruguayi íjászos gólöröme, amivel találatai szokta ünnepelni? Esetleg az a játékos, aki óriási szenvedéllyel küzd a pályán és nem ismer veszett ügyet, aminek köszönhetően a közönség kedvencévé vált alig 12 hónap alatt a Manchester Unitednél? Vagy esetleg a hosszú, hullámos fekete haj?

 

A dél-amerikai támadók sorában többen is viseltek hasonló hajkoronát, mint Cavani, gondoljunk csak Claudio Caniggiára, Gabriel Batistutara, vagy csak az ex-Vörös Ördögre, Diego Forlanra. Ami biztos, hogy elég nehéz lenne elképzelni Cavanit a hosszú haj nélkül.

 

Úgy tűnik, hogy ezzel Edi is egyetért, hiszen egy szurkolói kérdezz-felelek interjú során megkérdezték tőle, hogy el tudja-e magát képzelni esetleg rövid hajjal.

 

 

"Vicces, mert ezt a kérdést gyakran megkapom a barátaimtól és a családomtól is. El tudod magad képzelni rövid hajjal, Edi?" - mondta Cavani. "Tehát ez a téma gyakran előkerül, amikor a barátokkal és a családdal beszélgetek és egyszerűen nem tudok rá válaszolni, nem vagyok benne biztos."

 

Bár a neten találhatunk fiatalabb korából olyan képeket, ahol még rövid hajjal láthatjuk az uruguayi csatárt, azonban Edi elmondta, hogy nagyjából 20 éve ilyen a frizurája, mióta szülővárosából, Saltoból a Danubiohoz igazolt. 

 

"Nagyjából 15 éves koromig rövid hajam volt, ekkor határoztam el, hogy elmegyek Uruguay fővárosába, Montevideoba focizni. A hajamat is ekkor kezdtem el növeszteni, úgyhogy ha belegondolok, közel 20 éve hosszú hajam van."

 

Edi úgy gondolja, hogy a hajkorona megnövesztése valahol egy lázadás az őt gyermekkorában szigorúan fogó édesanyja ellen, mostanság pedig már nem tudja elképzelni magát a hosszú haja nélkül, így biztos, hogy nem lesznek David Beckham-stílusú, egyik napról a másikra változó frizurái. 

 

"Ahogy azt az imént mondtam is, nem tudom elképzelni, hogy levágatom és rövidebb frizurát hordok. Nem is látok okot erre, ráadásul szeretem, hogy ilyen hosszú a hajam és nem igazán tudom elképzelni sem magam rövid hajjal."

 

"Azt hiszem ennek köze lehet ahhoz, hogy gyerekkoromban anyukám mindig levágta a hajam és még az iskolai nyírásokon is meg kellett jelennem, hogy ne legyek gubancos. anyám nem cicózott és a legtöbb esetben leborotválta a fejem. Szóval azt gondolom, hogy talán ezért is növesztettem meg, mert sosem tetszett nekem, ahogy ő csinálta. Szóval szerintem ez az oka annak, hogy megnövesztettem a hajam és nem is akarom levágni soha. Így marad örökre."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!