Ole Cavanit méltatta gesztusáért

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere dicsérettel illette a csapat uruguayi támadóját, Edinson Cavanit, aki lemondott a 7-es számú mezről Cristiano Ronaldo javára.


A portugál klasszis 2003 és 2009 között hat szezon folyamán viselte a klub ikonikus számú mezét, de az a múlt hónapban, amikor bejelentésre került, hogy Ronaldo visszatér a Vörös Ördögökhöz még Edinson Cavani mezszáma volt.

 

Az uruguayi támadó már a Unitednél töltött első szezonjában megkapta az ikonikus 7-es számot és nem okozott csalódást, hiszen a szurkolók egyik legnagyobb kedvence jelen pillanatban az Old Traffordon. Még ebben a szezonban is ebben lépett pályára a Wolves elleni bajnokin.

 

Daniel James távozását követően a Leedshez azonban elérhetővé vált a 21-es szám is, El Matador pedig nagylelkűen felajánlotta, hogy ő örömmel viselné azt a hátán és legyen a 7-es Ronaldo mezszáma. Cavani egyébként a 21-es számot viseli az uruguayi válogatottban.

 

 

Cavani gesztusát Ronaldo és a szurkolók is nagyra értékelték szerte a világban és rengeteg dicséretet kapott szóban és a közösségi médiában is nagylelkűsége miatt.

 

A Vörös Ördögök norvég menedzsere a Szarkák előtti bajnokit megelőzően megtartotta pénteki sajtótájékoztatóját, melyen többek között Cavani tettéről is kérdezték.

 

"Edinson figyelemre méltó dolgot tett" - mondta Ole. "Cristiano és Edinson beszéltek egymással és Edi gesztusa a Ronaldo iránti tiszteletet mutatja. Hallottam őket többször is, Cristiano részéről is megvan ugyan ez a tisztelet Cavani irányába. Mindketten remek emberek és nagyszerű játékosok."

 

Mindenki bízik benne, hogy Cavani és Ronaldo is pályára lép majd a Newcastle elleni bajnokin szombat délután.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!