Cavani hiányzásának oka

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy a Newcastle elleni csapatából miért maradt ki az uruguayi támadó, Edinson Cavani.


A norvég menedzser megnevezte csapatát a Szarkák elleni bajnokira, amiben helyet kapott Cristiano Ronaldo, a széleken pedig Greenwood és Sancho fogják segíteni a támadásokat, míg a portugál világklasszis mögött honfitársa, Bruno Fernandes fog játszani.

 

Ole már izgatottan várja, hogy Ronaldo második alkalommal debütáljon az Old Traffordon.

 

 

"Izgatottak vagyunk és ez érződik a szurkolók részéről is. Úgy láttam, hogy mindenki nagyon boldog" - mondta a menedzser. "Vibrál a levegő és ez így van jól, ennek így kell lennie. Cristiano fantasztikus karriert futott be a Unitednél és most ismét a csapat segítségére lesz. Azért jött ide, hogy megmutassa mire képes és ez extra lökést ad a csapatnak."

 

"Készen áll, igazi profi, amilyen mindig is volt és mindenben nagyon alapos. Elég csak ránézni, hogy mit ért el eddigi pályafutása alatt. Bizonyítani akar és megmutatni, hogy mire képes még mindig."

 

Edinson Cavani kimaradt a keretből a szombati meccs előtt.

 

"Még nem teljesen áll készen" - magyarázta Ole El Matador távollétét. "Összeszedett egy kisebb sérülést edzésen, de remélhetőleg nem marad távol sokáig. 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!