Cavani kedvenc szurkolói dala

A Manchester United támadója, Edinson Cavani szerencsésnek érzi magát, amiért egyből két dallal is megörvendeztették őt a szurkolók az Old Traffordon, de az egyik mégis kiemelkedik a kettő közül.


El Matador igazi kedvenccé vált, mióta csatlakozott a Vörös Ördögökhöz múlt év októberében, termékeny gólszerzőképessége és kemény munkabírása miatt egyből elnyerte a szurkolók szívét. 

 

Sajnos Cavaninak nem sok lehetősége volt a szurkolók előtt az Old Traffordon szerepelni a pandémia miatt, de az előző szezon végén megmutathatta magát a szurkolók egy tíz ezres tömege előtt és, ha már ott volt meg is örvendeztette őket a már ikonikus, távolról lőtt góljával a Fulham csapata ellen. 

 

Most, hogy a stadionokba visszatérhetnek a foci szerelmesei, lehetőségünk volt hallani az Álom Színházának minden szegletéből Cavani nevének skandálását. 

 

Az első ilyen dal az ABBA 70-es évekbeli "Gimme! Gimme! Gimme!" című slágere, ami átköltve így néz ki: 

 

Give it, give it, give it to Edi Cavani...

Pass him the ball and watch him score all the goals!

 

A nyár végén azonban új Cavani dal született:

 

I am in love, I can't deny,

Our number seven, he's the king of Uruguay

El Matador, who could that be?

His first name's Edinson,

His second's Cavani

Ohh, ohh, ohh...

 

Az uruguayi támadó Insagram oldalán is megköszönte a szurkolóknak az új dalt, illetve egy kérdezz-felelek interjú során meg is kérdezte tőle a 34 éves, amerikai Peter, hogy melyik a kedvence és énekelte-e már az új dalt, ahogyan az elsőt is, amikor májusban aláírta új szerződését.

 

 

"Ez egy nagyon jó kérdés" - mondta Cavani, mielőtt válaszolt volna. 

 

"A szurkolók nemrég kezdtek el énekelni egy új dalt, ami kicsit nehezebb a korábbinál! Az elsőt tudtam követni, "Give it, give it, give it to Edi Cavani..."Könnyebb volt követni és helyenként együtt tudtam velük énekelni!"

 

"A második, ami szintén nagyon menő és nagyon jó és itt szeretném megragadni az alkalmat hogy megköszönjem a United szurkolóknak a szeretetet és a melegséget, viszont ezt a második dal sokkal nehezebb elénekelni!"

 

Az idény kezdetén Cavani mezszámot cserélt, 21-re váltotta le a 7-est, miután visszatért Cristiano Ronaldo, ami azt jelenti, hogy a fülbemászó második dal szövegét kissé meg kell változtatni majd.

 

Mindannyian izgatottan várjuk, hogy az uruguayi egy teltházas Old Trafford előtt játszhasson és a májusi, Fulham elleni gólja után talán még néhány varázslatos pillanatot láthatunk majd El Matadortól ebben a szezonban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!