Utazó keret Svájcba

Ole Gunnar Solskjaer 22 fős kerettel indult útra Svájcba a Manchester United keddi, Young Boys elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésére.


A szombati bajnoki két gólos hőse, Cristiano Ronaldo is ott van az utazók között, így a 2009-es finálé óta első Bajnokok Ligája mérkőzésére készülhet a Vörös Ördögök színeiben - amely egyben első manchesteri időszaka utolsó pályára lépése is volt.

 

A fiatal saját nevelés, Anthony Elanga is ott van a Bernbe tartó járaton, ahogyan a kapus, Matej Kovar is, aki a legutóbbi válogatott szünetben már a felnőtt cseh válogatottba is meghívót kapott.

 

Úton Svájcba (balról-jobbra: Diogo Dalot, David de Gea, Juan Mata, Bruno Fernandes, Fred)

 

Sajnos Edinson Cavani továbbra is harcképtelen, miután kisebb sérülést szedett össze Carringtonban a Newcastle elleni bajnokira való felkészülés során.

 

"Edinson rúgást kapott az egyik edzésen. Talán egy hetet, vagy valahogy így kell kihagynia. Továbbra is azon dolgozik, hogy megfelelő erőnléti állapotba kerüljön az eset után" - mondta Solskjaer a hétvégén az uruguayi támadó helyzetéről.

 

UTAZÓ KERET

De Gea, Heaton, Kovar; Bailly, Dalot, Lindelof, Maguire, Shaw, Varane, Wan-Bissaka; Fernandes, Fred, Lingard, Mata, Matic, Pogba, Sancho, van de Beek; Elanga, Greenwood, Martial, Ronaldo.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Young Boys - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportkör, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!