Ronaldo: Tartsuk meg a jó hangulatot

A United támadója, Cristiano Ronaldo elmondta, hogy ő és csapattársai mindent megtesznek a jó hangulat fenntartása érdekében ebben a szezonban.


A 36 éves játékos másodszor debütált a klub színeiben a múlt hétvégéi Newcastle elleni bajnokin az Old Traffordon és kétszer is betalált a végül 4-1-re megnyert mérkőzésen. A mérkőzés hangulata pedig az egyik legnagyszerűbb volt az Álmok Színházának történetében.

 

A klub körül zajlott az élet a nyári átigazolási időszakban, melynek során Jadon Sancho, Raphael Varane, Tom Heaton és Cristiano Ronaldo is azért érkeztek, hogy növeljék a Vörös Ördögök sikereinek esélyét. 

 

A Manchester United 4 mérkőzést követően a bajnoki tabella élén áll és ami ennél is fontosabb, hogy egy olyan csapattal, amelynek tagjai minden eddiginél eltökéltebbek, hogy trófeákat nyerjenek, így biztos, hogy a Vörös Ördögök számára nagyon izgalmas lesz az elkövetkező időszak.

 

Ma este a United is belekezd a Bajnokok Ligája küzdelmeibe a svájci Young Boys ellen, a találkozót pedig már mindenki izgatottan várja. A mérkőzést megelőző edzést követően, melyet a Wankdorf Stadionban tartottak az angolok, Ronaldo egy üzentet osztott meg követőivel Instagram oldalán.

 

 

"Figyelmünk már a Bajnokok Ligája mérkőzésre irányul, de nem tehetek mást, mint, hogy megköszönöm a csodálatos fogadtatást a szurkolóinknak, amelyet számomra és a csapattársaim számára biztosítottak az Old Traffordon."

 

"Csodálatos volt a kémia a közönség és a csapat között, a támogatásotok pedig megkönnyíti a dolgunkat. Mindent megteszünk a jó hangulat megtartása érdekében."

 

A Young Boys elleni kezdőcsapatot várhatóan magyar idő szerint 17:kor hirdetik ki. Ti milyen kezdővel állnátok ki a svájci bajnok ellen?


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Young Boys - Manchester United

Bajnokok Ligája csoportkör, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!