Újra edzésben a sérült páros

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer újabb játékosokkal számolhat az előttük álló 5 mérkőzésen.


A vasárnapi londoni kirándulást követően a Vörös Ördögök szerdán a Ligakupa harmadik fordulójában is megmérkőznek a West Ham csapatával, ezt követően pedig az Aston Villa is tiszteletét teszi az Álmok Színházában a Premier League 6. fordulójában. Ezek után érkezik a Villarreal a Bajnokok Ligája 2. csoportkörében, az etapot pedig szintén egy hazai bajnoki zárja az Everton ellen.

 

Solskjaer és stábja arra törekszik, hogy a lehető legtöbb játékos bevethető állapotban legyen a következő hetekben, ezért különösen jó volt látni, hogy Scott McTominay és Alex Telles is újra a csapattársakkal edzettek Carringtonban.

 

McTominay az idény első két bajnokiján még pályára lépett, ezt követően azonban kisebb műtéten esett át lágyékproblémája miatt, így az elmúlt három hetet kihagyta. Telles a Derby County elleni találkozón szerepelt a csapatban legutóbb, majd egy bokasérülés miatt egészen idáig az oldalvonal mellé kényszerült.

 

 

Csütörtökön a skót középpályás és a brazil védő is együtt edzett a többiekkel, Ole és stábja pedig bízik abban, hogy a következő hetekben ők is a csapat segítségére tudnak lenni.

 

"Scott és Alex teljes mértékben bekapcsolódtak az edzésbe ma reggel és úgy tűnik, minden rendben van velük" - mondta Solskjaer a klubmédiának. "Természetesen odafigyelünk rájuk és megvizsgáljuk őket, hogy mielőtt bevetésre kerülnének."

 

Hamarosan Edinson Cavani is elérhető lesz, a norvég menedzser reményei szerint a vasárnapi bajnokit követően már szerdán lehet pályára is léphet az uruguayi, aki ebben a szezonban csak 37 percet tudott játszani, Ole szerint azonban hétfőn már ő is elkezdheti a teljes értékű edzéseket.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!