Ole: David megmutatta ki is ő

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer csak dicsérő szavakkal tudta illetni David de Gea-t a West Ham United elleni 3 pontot értő büntető hárítását követően.


A spanyol portás parádés védéssel hárította a Kalapácsosok hosszabbításbeli büntetőjét, amelyet a csapatkapitányuk, Mark Noble végzett el és pontot menthetett volna vele a hazaiaknak a London Stadiumban.

 

A Vörös Ördögök 1-ese balra vetődve ütötte ki a tapasztalt angol játékos lövését, amely nagyon értékes három ponttal gazdagította csapatát idegenben, 2-1-es sikerükkel pedig tovább nyújtják szezonbeli veretlenségi sorozatukat a Premier League-ben.

 

De Gea hősies pillanatai után a United menedzsere érthetően elégedetten nyilatkozott játékosáról a MUTV-nek.

 

"Mindenki tudja, hogy ő egy klasszis kapus, mindenki nagyon szereti, ha ő áll mögöttük" - hangsúlyozta Solskjaer.

 

"Fókuszáltan és nagyon eltökélten tért vissza, égett a vágytól, hogy megmutassa, ki is ő. Ez a 11. szezonja a klubnál és mi soha nem adtuk fel, hogy higgyünk benne és az nagyon fontos, hogy ezt ő is tudja."

 

"A felkészülési szezonra úgy tért vissza, hogy azt mondta: 'Tudom, hogy most a pihenésemet kellene töltenem, de én előbb akartam visszatérni', ez pedig mutatja az elszántságát."

 

 

Később a Sky Sportnsnak nyilatkozva a menedzser a 30 éves kapuvédő személyiségét emelte ki.

 

"Ő egy másik ember" - tette hozzá Ole.

 

"Kérte, hogy korábban térhessen vissza a felkészülési szezonra és meg akarta mutatni, hogy mennyire jó is ő. Nagyon koncentrált, ma pedig két pontot mentett számunkra."

 

A vasárnapi, lenyűgöző büntetőt hárítása mellett a válogatott kapus a szezon kezdete óta ihletett formának örvend.

 

Nemrég a Wolverhampton Wanderers ellen mutatott be egy duplavédést, de a Southmapton csatára, Adam Armstronggal szemben is brilliánsan védett. 

 

Csak így tovább David!


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!