Ole: Cavani és Ronaldo félelmetes páros lehet

Ole Gunnar Solskjaer úgy véli, hogy Cavani és Ronaldo félelmetes párost alkotnának, amennyiben mindketten egyszerre lennének a pályán.


A portugál és az uruguayi támadó együttes játékára most először nyílik lehetőség mióta Ronaldo visszatért Manchesterbe, mivel Cavani eddig sérüléssel bajlódott, ám pénteki sajtótájékoztatóján Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy Edinson ismét bevethető és az Aston Villa elleni hazai bajnokin akár arra is sor kerülhet, hogy mindketten pályán lesznek, ráadásul egymás mellett.

 

"Izgalmas egyszerre a pályán látni kettejüket" - mondta Ole arra az újságírói kérdésre, hogy vajon látható lesz-e a két támadó egyszerre a pályán. "Biztos vagyok benne, hogy remekül fognak együttműködni a pályán. Szükség is lehet mindkettőre, mert láthattuk, hogy egyes csapatok nagyon betömörülnek a kapujuk elé védekezni és ez a két srác pedig érti a dolgát, hogy ezt miként lehet feltörni."

 

"Látom, hogy remekül tudnak összejátszani és amellett, hogy a veterán páros nagy hatással van egymásra, legalább akkor hatást gyakorolnak társaikra is a pályán és az öltözőben egyaránt. Rengeteg tapasztalattal gazdagodnak így fiataljaink."

 

 

A fiatalok tapasztalatszerzése volt az egyik fő oka annak, hogy Ole szerette volna hazacsábítani Ronaldot, ám ebbe a tervbe beletartozik Cavani is, aki nagyszerű szezont futott érkezését követően.

 

"Tudtuk, hogy Cristiano nagy hatással lesz a csapatra a pályán és azon kívül is" - mondta Ole azzal kapcsolatban, hogy a portugál klasszis első 3 meccsén 4 találatot szerzett. "Hihetetlenül profi játékos, elég csak megnézni azt a fegyelmet, amely egész eddigi pályafutását jellemezte. Ennek köszönheti, hogy még mindig a csúcson van. Tudásából profitálhatnak a társai, az pedig, hogy gólokat is szerez természetesen a csapatnak is jó."

 

"Nagyon örülök, hogy itt van. A munkamorálja, hozzáállása, a játéka és kommunikációja is lenyűgöző."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!