Manchester United U19 - Villarreal U19 1-4

A Manchester United fiataljai 4-1-re veszítettek a Villarreal U19 ellen az UEFA Youth League soron következő csoportmeccsén.


Az első félidőben Joan Torrents, Pascual Medina, Marlone Foubert és Rodrigo Alonso góljai elkeserítették a United hazai közönségét és ennek köszönhetően a Vörös Ördögök egy igen komoly vereségbe szaladtak bele a Leigh Sports Village pályáján, miután korábbi mérkőzésükön 1-0-ra sikerült legyőzniük a Young Boys fiataljait.

 

A második félidőt ugyan a United csapata nyerte Alvaro Fernandez fejes góljának köszönhetően, de a mérkőzést így is a fiatal Sárga Tengeralattjárók nyerték.

 

A Villarreal csapata dolgozott ki több helyzetet az első etapban, aminek köszönhetően már az 5. percben vezetéshez jutottak. A keményen belőtt labda eljutott Medinahoz, aki először csupán a kapufát találta el, a kipattanó azonban Torrents-hez jutott és ő már nem hibázott. 0-1

 

A United-nek is sikerült Shola Shoretire jóvoltából helyzetet kidolgoznia, miután túljárt Marc Jurado eszén a jobb szélen, azonban a United játékos labdája nem talált hazai játékost a Villarreal kapuja előtt.

 

A vendégek másodszor is eredményesek tudtak lenni, köszönhetően Rodrigo Alonsonak, akinek a keresztlabdája még lepattant a kapufáról, de a kipattanó ismét sárga mezest talált, Medina pedig jókor volt jó helyen, köszönte szépen, értékesítette a potya lehetőséget. 0-2. Shoretire szabálytalankodott, aminek jutalma egy sárga lap lett, így a Villarreal szabadrúgáshoz jutott, a védő Marlone Foubert pedig nyújtózott a labdáért, így átverve Radek Vitek kapust, növelte a vendégek előnyét. 0-3

 

Fernandez rendesen megdolgoztatta Filip Jorgensen-t az első félidőben, de a Villarreal utolsó gólja a szünet előtti hosszabbításban sót szórt a sebekbe. 0-4

 

A United ugyan többet találkozott a labdával a második játékrészben és meg is nehezítette a spanyol csapat életét.

 

 

Igaz Torrents-nek sikerült egy labdát a felső léc fölé lőnie, azonban a másik oldalon a középhátvéd Willy Kambwala-nak sem sikerült betalálnia Alejandro Garnacho szögletéből.

 

Neil Wood hármas cserét hajtott végre, Rhys Benett, Zidane Iqbal és Sam Mather lépett pályára, ami a 72. percben eredményre vezetett és a United szépíteni tudott. Jurado szabadrúgását szinte odavarázsolta Fernandez elé, aki nem hibázott, így legalább a Vörös Ördögök szurkolóinak is volt miért örülni. 1-4

 

Fernandez végezhetett el egy szabadrúgást, ami kapu fölé szállt, Kobbie Mainoo és Daniel Gore beállása már nem változtatott az eredményen, annyi pozitívuma volt a cseréjüknek, hogy értékes tapasztalattal gazdagodtak.

 

A csoport másik mérkőzése az Atalanta győzelmét hozta, 3-0-ra győzni tudott, így a United fiataljai jelenleg a harmadik helyen tanyáznak a csoportban.

 

Mérkőzés összefoglaló:

United: Vitek; Jurado, Kambwala (Bennett 59), Hardley, Fernandez; Svidersky (Mainoo 76), Savage (Gore 76); Hoogewerf (Mather 59), Shoretire (c), Garnacho; Hugill (Iqbal 59).

Nem használt cserék: Hanbury, Murray.

Gólszerzők: Fernandez 72 | Torrents 5, Medina 22, Foubert 28, Alonso 45. 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!