Ole: De Gea újra a világ legjobbja

David de Gea ismételten joggal tarthat igényt a világ legjobb kapusa címre, állítja a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer.


A spanyol portás ismételten kimagasló teljesítménnyel rukkolt elő, amikor a Vörös Ördögök 2-1-re győzni tudtak szerda este a Villarreal ellen, amellyel kiérdemelte a mérkőzés legjobbja elismerést is.

 

Ezzel folytatódott a manchesteriek 1-esének kiváló 2021/22-es szezonbeli sorozata, amellyel akár a házon belüli szeptember hónap legjobb játékosa díjat is elnyerheti.

 

"Szerencsére ma este a világ legjobb kapusa védett a csapatunkban" - kezdte Ole hivatalos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján tegnap éjjel az Old Traffordon.

 

"David fantasztikus volt, nagyon örültem a teljesítményének."

 

 

De Gea talpra tudott állni azokat a csalódásokat követően, hogy a United az ő elhibázott büntetőjével bukta el a Villarreal elleni Európa-liga döntőt, majd a spanyol válogatottnál végig a kispadon ült a nyári Európa-bajnokságon.

 

"Valószínűleg igazuk van, amikor azt mondják, hogy nehéz nyara volt" - fogadta el a menedzser.

 

"Az Európa-liga döntő után elment az Eb-re, ahol aztán nem játszott, de eltökélten és hittel tért vissza közénk, ma ez pedig a megérdemelt eredményt hozta magával."

 

"Hogy őszinte legyek, ma ő mentett meg minket. David nélkül is vannak jó kapusaink Tom [Heaton] és Dean [Henderson] személyében, de nálam ma David kiérdemelte a mérkőzés legjobbja címet."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!