Solskjaer: A szurkolók szeretik Sanchot

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere úgy gondolja, hogy Jadon Sancho a Villarreal elleni teljesítménye alapján készen áll a folytatásra.


A Vörös Ördögök Cristiano Ronaldo utolsó pillanatban szerzett győztes találatának köszönhetően először tudták legyőzni a Sárga Tengeralattjárót, a nyáron érkezett Sancho pedig a találkozón 75 percet játszott.

 

Jadon a válogatottba is bekerült és ott lehet a pályán Southgate csapatában Andorra és Magyarország ellen is, bár a Háromoroszlánosok szövetségi kapitánya elmondta, hogy a válogatottságot nem az elmúlt hetek teljesítménye alapján érdemelte ki a United szélsője.

 

A 21 éves játékos ugyanis még nem igazán tudta megmutatni a Dortmundtól való megérkezése óta, hogy mire is képes igazán, de a csapat norvég menedzsere bíztatónak látta a Villarreal elleni teljesítményét és úgy véli, hogy csupán idő kérdése és a lehető legjobb formában fogjuk látni az angol támadót.

 

"Jadon nagyon jól teljesített a Villarreal ellen. Nagyot küzdött és szerette a közönség. "Nagyon érezte a mögötte álló tömeg energiáját, nagyon pozitívan látom a teljesítményét és többször faképnél hagyta a Villarreal védőjét, Foyth-ot. Még nem szerzett gólt, de szerda este már sokkal jobban hasonlított önmagára, mint eddig."

 

 

Valóban igaz, hogy Sancho jobb teljesítménnyel rukkolt elő a hétközi találkozón, ám még nem mondható el az, hogy bizonyítani tudta, hogy miért is akarták őt annyira megszerezni a Vörös Ördögök, a találkozó utolsó 15 percében pedig már Nemanja Matic játszott helyette. Másik beszédtéma Ole számára Greenwood kihagyása volt az angol válogatottból.

 

A United saját nevelésű játékosa remek formában kezdte a szezont, Ole pedig hangsúlyozta, hogy meg kell találni azt az egyensúlyt, amellyel a fiatal támadó a klubjában és a válogatottban is a legjobb formáját tudja mutatni.

 

"Gareth őszintén beszélt Greenwooddal és a családjával is és tisztában vannak a helyzettel" - mondta a United menedzsere. "Tudják, hogy Mason nagyon szeretné képviselni a hazáját, de még mindig csak 20 éves. Már nem tinédzser és, ha a legjobbak közé akar tartozni Angliában és a Manchester Unitedben is, akkor azt csak megfelelő irányítás segítségével érheti el."

 

"Számunkra most itt a lehetőség, hogy dolgozzunk vele az erőnlétén, illetve tud majd egy kicsit pihenni is. Nagyon jól játszik, sok mérkőzésen szerepel és mindegyiken magas intenzitással megy végig. Folyamatosan érik és javul. Most lesz ideje teljesen regenerálódni és felkészülni a szezon hátralévő részére."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!