Kassai vezeti a Bajnokok Ligája döntõjét

Magyar vonatkozású résztvevõje is lesz a szombati Bajnokok Ligája fináléjának, ugyanis a Wembleyben Kassai Viktor fújja majd a sípot a Barcelona és a Manchester United összecsapásán.


Az UEFA Bírói Testülete a mai napon jelentette be, hogy a szombati, Wembleyben rendezendõ Bajnokok Ligája döntõjét a 35 éves magyar játékvezetõ, Kassai Viktor fogja majd vezetni, aki 2001-es nemzetközi debütálása óta több mint 60 UEFA égisze alatt rendezett mérkõzésen fújta már a sípot.

 

 

Kassai ebben a szezonban egy Európa-liga és öt Bajnokok Ligája mérkõzésnek volt a bírója, többek között a Bayern München és az Internazionale nyolcaddöntõjének elsõ mérkõzésén is, de õ vezette például a Manchester United vendégszereplését a Valencia otthonában is. Emellett ott volt a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon is, ahol csoportmérkõzések mellett a Németország és a végsõ gyõztes Spanyolország közötti eldöntõn is õ bíráskodott.

 

A londoni fináléban Kassai Viktor segítõi honfitársai, Erõs Gábor és Ring György lesznek. A negyedik játékvezetõ Vad István, míg gólbíróként Fábián Mihány és Bodnár Tamás segítkeznek. Hogy teljes legyen a magyar különítmény, a tartalék játékvezetõ Kispál Robert.

 

Uefa.com


Uefa.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!