Manchester United U18 - Middlesbrough U18 3-3

A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire kint töltötte ebédidejét az U18-as csapat mérkőzésén, hogy támogassa őket a Middlesbrough elleni találkozón.


A United felnőtt csapatának védője egy izgalmas és fordulatos mérkőzést láthatott, ki-ki meccs volt a javából, több, mint öt góllal, két büntetővel és piroslappal tarkítva. 

 

Maguire minden lehetőséget megragad, hogy támogassa a fiatalokat. Nemrégiben például az U19-es UEFA Youth League Villarreal elleni mérkőzésen is ott volt a Leigh Sport Village-en. 

 

Most Travis Binnion U18-as srácainak meccsére ült ki, akik a Middlesbrough U18-as csapatával néztek farkas szemet a Premier League soron következő mérkőzésén Carringtonban, ahogy azt posztolta is Twitter fiókján. 

 

"90 percnyi tömény izgalom már az első 25 percbe sűrítve, de komolyan" - kommentálta a meccset az MUTV-nek. 

 

Ha a szurkolók közül valaki nézte is a mérkőzést a MUTV-n, valami igazán különlegeset láthatott. A szurkolók feliratkozhatnak a csatornára, hogy rendszeresen láthassák a 18 és 23 év alattiak meccseit. A csütörtöki mérkőzés történéseit ott meg is lehet tekinteni.

 

 

Miután a Middlesbrough kétgólos vezetést szerzett, Sam Murray hozta vissza a Unitedet a meccsbe, befejezve egy akciót a jobb oldalon, amivel 1-2-re módosult az eredmény. Ezt követően a vendégek ismét két gólosra növelték előnyüket, de csak addig, míg Manni Norkett nem vágott vissza egy büntetőből értékesített góllal. 2-3

 

A végére tíz ember ellen rohamoztak a United fiataljai és a második félidőben sikerült kiegyenlíteni az állást Kobbie Mainoo segítségével, a 81. percben. 3-3

 

A United jelenleg a 4. helyet foglalja el a tabellán azonos pontszámmal a harmadik Liverpoollal és a második helyezett Manchester City-vel, öt ponttal lemaradva az első helyezett Blackburntől. Vörös Ördögök következő ellenfele az U18-as Premier League Cup-on a Wolves lesz október 16-án. 

 

Meccs összefoglaló:

 

Manchester United 3-3 Middlesbrough

Gólszerzők: Murray 23, Norkett (p) 28, Mainoo 81 - Finch (p) 5, Whelan 21, Scott 24


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!