A fiatalok számára változik a menetrend

Számos változás történt a Manchester United U23-as csapatának menetrendjében.


A Vörös Ördögök fiataljai az EFL Trophy sorozatban szállnak harcba a Sunderland ellen ma este ami miatt a pénteki, Blackburn Rovers elleni találkozójukat majd csak szombaton játszák le a Leigh Sport Village-en.

 

A Fekete Macskák legyőzték a Lincoln City-t 2-1-re a csoportjuk első meccsén, a Koboldok azonban így is hat ponttal vezetik a tabellát, ám nekik nincs már több mérkőzésük, míg a United fiataljai a második helyen tanyáznak. Egy esetleges Sunderland felett aratott győzelemmel átvehetik a csoport vezetését, bár ehhez jobb gólarányt kell produkálni a Lincolnnal szemben,  a Sunderland pedig csak egy találkozót játszott eddig, így még beleszólhatnak a végső sorrend alakulásába, főleg, ha a Unitednek nem sikerül legyőznie őket. 

 

Az UEFA Ifjúsági Ligában az U19-es srácok az Atalanta fiataljaival fognak megmérkőzni szintén a Leigh-en október 20-án 14:00-kor, az első csapat mérkőzését megelőzően, ami szintén szerdán lesz, csak az esti órákban. A fiatalok pedig égnek a bizonyítási vágytól miután az előző fordulóban a Villarreal ifjoncai 4-1-re legyőzték őket.

 

A következő hónapban szintén változik a Leeds United és a Crystal Palace elleni találkozók időpontja is. Eredetileg ezek pénteken lettek volna, de átkerültek november 6. és november 27. szombatra.

 

Három Premier League 2 mérkőzést szerveznek az Old Trafford-ra, ami hatalmas élmény lehet majd a fiatalok számára. Ezek a West Ham elleni (február 4.), az Everton (február 18.) és az Arsenal (április 22.) elleni találkozók lesznek. A Kalapácsosok elleni mérkőzés időpontjára azonban még hatással lehet majd az Emirates FA-kupa sorsolása.

 

 

A fentiek mellett még változott a Derby County és a Blackburn Rovers elleni találkozók időpontja is. Előbbi november 22-én, utóbbi pedig december 6-án kerül megrendezésre a jelenlegi állás szerint.

 

Elkövetkező menetrend:

 

Október 13: Sunderland (Idegenben) - EFL-kupa, 20:00 Magyar idő szerint
Október 16: Blackburn (Hazai) - PL2, 13:00 Magyar idő szerint
Október 20: Atalanta (Hazai) - UEFA Ifjúsági Liga, 14:00 Magyar idő szerint
Október 23: West Ham (Idegenben) - PL2, 16:00 Magyar idő szerint
Október 30: Tottenham (Idegenben) - PL2, 13:00 Magyar idő szerint


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!