Csapathírek a Leicester meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer hosszabb szünetet követően ismét a sajtó elé állt, akikkel megosztott néhány információt a Manchester United keretének Leicester City elleni mérkőzésre való felkészüléséről.


Bár a United legutóbbi tétmérkőzése óta két hét telt már el, a keret nagy része így is tűzben volt tartva, miután hazájuk válogatottjában voltak érdekeltek.

 

Luke Shaw, aki sérüléssel és betegséggel küzdött a válogatott szünetet megelőzően, végig a pályán volt kedden este a Magyarország ellen 1-1-re végződött vb-selejtezőn, másik Unitedes honfitársa, Harry Maguire azonban nem kerülhetett behívásra a Háromoroszlánosok közé az Aston Villa ellen összeszedett vádlisérülése okán.

 

Maguire azóta nem állhatott a Vörös Ördögök rendelkezésére sem és kidőlt a védelem tengelyéből Raphael Varane is, aki lágyék problémái miatt hetekig hiányozni fog, amely értelmében Victor Lindelöf és Eric Bailly fogja majd elfoglalni a hátsó alakzat két belső pozícióját Kelet-Közép-Angliában.

 

"Igen, mint tudjuk, a válogatott szünet néha az imádkozás és annak az ideje, hogy az ember reménykedik a legjobbakban" - kezdte Ole újságírók kérdésére válaszolva.

 

"Mint láthatjuk, Raphael meg is sérült, néhány hetet kénytelen lesz kihagyni, de Victor és Eric is szerepelt válogatottjában és sok játékpercet töltöttek a pályán, amely nagyszerű a mi szempontunkból."

 

Míg Marcus Rashford vállműtétjét követően újra egészséges és így bevethető lehet, a klub dél-amerikai kontingensét alkotó Fred és Edinson Cavani várhatóan kihagyni kényszerül majd a Rókák elleni összecsapást, miután pénteken reggel pont egymás ellen léptek pályára. 

 

 

Előbbi készítette elő Neymar gólját a 4-1-es brazil győzelemmel végződött találkozón, amellyel megerősítették helyüket a selejtezőcsoportjuk élén.

 

"Fred és Edinson is végig a pályán voltak ma reggel, a helyi idő szerint fél 1-kor kezdődött mérkőzésen, szóval természetesen nem számolhatunk majd velük."

 

"Megfelelő mennyiségű időt kell számukra biztosítanunk a pihenésre és a regenerálódásra, amit meg is fogunk tenni."

 

"Jól játszottak, számunkra ez pedig remek hír. Nem sérültek meg, szóval a hétközi, Atalanta elleni Bajnokok Ligája meccsen már számításba vehetőek lehetnek." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!