Shaw nyíltan beszélt sérüléséről

A Manchester United védője, Luke Shaw elmondta, hogy miként birkózott meg az elmúlthetekben bekövetkezett sérüléseivel.


Az angol védő kénytelen volt az Aston Villa ellen 1-0-ra elveszített találkozón már az első játékrészben elhagyni a pályát sérülés miatt, néhány nappal később pedig kihagyta a Villarreal elleni Bajnokok Ligája találkozót is.

 

Majd visszatért és az Everton ellen már végigjátszotta a mérkőzést és ugyan ezt tette a válogatott Magyarország elleni mérőzésén is, amely 1-1-es döntetlen végeredményt hozott. Azonban a probléma kezelése érdekében a szokásos edzésmunkánál kevesebbet végzett a Vörös Ördögök játékosa.

 

A szombati, Leicester elleni bajnokit megelőzően Shaw, aki az elmúlt időszakban a United legutóbbi 25 találkozójából csak kettőt hagyott ki elmondta, hogy a Stolverkosok és a magyarok elleni mérkőzések segítettek neki abban, hogy a Rókák ellen kezdődő kemény időszakra maximálisan felkészüljön.

 

"Most sokkal jobban érzem magam, mint az elmúlt hetekben" - mondta Shaw a klubmédiának. "Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem edzettem. A Villa elleni meccsen pedig sérülés miatt elkellett hagynom a pályát is."

 

 

"Az edzések kihagyása miatt nem is éreztem magam 100%-ban fittnek, de ahogy azt mindig is mondtam, ha szüksége van rám a csapatnak, akkor elérhető leszek. A válogatottban sem nagyon tudtam edzeni, de sikerült pályára lépnem és most már sokkal jobban érzem magam, mint egy hónappal ezelőtt."

 

Shaw remek szezont futott a 2020/21-es idényben és megérdemelten került be a PFA Év csapatába. Formáját megőrizte az Európa-bajnokságra is, ahol 6 mérkőzésen lépett pályára és ő szerezte a Háromoroszlánosok vezető találatát az olaszok elleni fináléban. Luke ugyan közelkerült ahhoz, hogy a kontinensviadalt kihagyja, miután a Villarreal elleni Európa-liga döntőjében csuklósérülést szenvedett, a nyári megmérettetések során pedig egy bordatörést is összeszedett. Luke ebből kifolyólag továbbra is kötést visel a probléma kezelésére, de reméli, hogy ettől minél előbb megszabadulhat.

 

"Hogy őszinte legyek, az elmúlt hónap során mindig volt valami problémám. Az egész bal oldalamat kötözni kellett, de javul. Most is szükségem van még arra, hogy merevítőt hordjak, de érzem, hogy folyamatosan javul az állapotom és reményeim szerint hamarosan megszabadulok ettől. Nem szeretnék állandóan ilyet viselni, mint Jamie Vardy."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!