Ole reakciója a Leicester elleni vereségre

Ole Gunnar Solskjaer elmondta véleményét a Leicester elleni vereséget követően, amellyel megszakadt csapata 29 bajnoki óta tartó idegenbeli veretlenségi sorozata.


Mason Greenwood és Marcus Rashford találatai ellenére a Rókák 4-2-re megnyerték a Vörös Ördögök elleni bajnoki találkozójukat. A házigazdák találatait Tielemans, Söyüncü, Vardy és Daka szerezték.

 

Rossz nap az "irodában"

"Csalódott vagyok a kapott gólok miatt, sajnos azt kell mondanom, hogy kiválóan játszották végig az akcióikat. Nem voltunk elég jók és nem érdemeltük meg a győzelmet és nem is tudtuk megszerezni. Mindent elmond, hogy David volt a legjobb játékosunk annak ellenére, hogy 4 gólt kaptunk. Sem labdával, sem labda nélkül nem voltunk elég jók. Futni kell, blokkolni és kezelni a kialakult helyzeteket, mi pedig nem ezt tettük."

 

Harry visszatért

"Mivel Harry keményen dogozott a rehabilitációja alatt úgy döntöttem, hogy játszani fog. Úgy látszott, hogy készen áll. Nagyon fontos játékosa a csapatnak és szerettük volna mielőbb visszakapni. Lassan indult számára a mérkőzés, de utána kezdte felvenni a ritmust."

 

Gyenge védelem

"Nem érdemeltünk pontot. Mason vezető találata megmutatta, hogy milyen minőségű játékos is ő, de utána mi kaptuk a gólt. Minden bekapott gól csalódás számunkra. Túl könnyen jutottak át a középpályán is. Nem nehezítettük meg a dolgukat. Túl sok teret adtunk nekik és az egész csapat hibázott. Egyetértek azzal, hogy pocsékul védekeztünk. Ma egyszerűen nem csináltuk elég jól a dolgunkat."

 

Mason minősége

"Hihetetlen volt a gólja, nagyszerű találat és emellett számos nagy pillanatot elszalasztottunk a meccsen. Nem tudtuk kihasználni azt, hogy vezetünk, nem tudtunk újabb gólt szerezni. Sokkal jobban védekeztünk korábban, nem követhetünk el ilyen hibákat a védelemben."

 

 

Rashford visszatért

"Reménykedtünk benne, hogy hamarosan újra a pályán láthatjuk őt és mivel keményen dolgozott ennek eljött az ideje. Nagyszerű volt őt ma a pályán látni, de talán ez volt a legpozitívabb pillanat számunkra a meccsen. Talán még Davidot tudnám itt megemlíteni, de amikor azt látod, hogy a kapusod nyújtja a legjobb teljesítményt a csapatodban, úgy, hogy négy gólt kap, akkor az egy pokolian rossz nap."

 

A koncentráció hiánya

"Minden meccsen, amelyiken gólt kapunk csalódottak vagyunk, de itt most alaposan megajándékoztuk az ellenfelet. Sokkal jobban kell végeznünk a dolgunkat. Az alapján, hogy milyen gólokat szereztek azt gondolom, hogy a koncentráció hiánya nagyon meglátszott rajtunk."

 

Folytatás a Bajnokok Ligájában

"Minden mérkőzés fontos és azt gondolom, hogy az Atalanta legalább ugyanolyan kemény ellenfél lesz az Old Traffordon, mint most a Leicester volt idegenben. Gyorsan el kell felejtenünk ezt a mai produkciót és összekapni magunkat. Biztos vagyok benne, hogy hét közben nem követjük el újra ezeket a hibákat."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!